Kreatin alınır mı?

DJJan201

Centipat
Daha fazla  
Selamlar, 14 yaşında 188 boy 99 kilo biriyim. Daha once 2 ay kurek 2 ay boks 1 ay fitness gecmisim var yeniden bırakmamak üzere fitnessa başladım. Hedefim ilk 15 20 kilo verip daha donra üstüne koyarak estetik olmak kreatin kullanıp kullanmamak arasında kaldım. Saç dökermi ayrıyeten kilo alımı yapar mı? Bilgisi olan abilerim cevaplarsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kilo yapar, muhtemelen 2-3 kilo ekleyecektir sana. Saç dökümü için kanıtlanmış hiçbir şey yok ortada. Şahsen birkaç ay kullandım ve hiçbir sorun yaşatmadı. Kilo vermek için kullanmana pek gerek olduğunu sanmıyorum çünkü kilo vermek için daha çok kardiyo yapman gerekiyor, istediğin kiloya düştükten sonra kullanmaya başlarsan çok daha verimli olur senin için.

Kaslarında depolanır, çok fazla su içmeni gerektirir ve kaslarını daha şişkin gösterir. Sana ekstra bir güç sağlamaz ancak aynı ağırlıkla yaptığın 10 tekrarı 11-12'ye çıkarmana yardımcı olur.

Hocam eğer akrabalarınızda öyle belirgin bir saç sıkıntısı yoksa dökeceğini zannetmiyorum. Dökerse de kalıcı değildir. Kullanabilirsiniz önerilen dozda.

Kilo yapar, muhtemelen 2-3 kilo ekleyecektir sana. Saç dökümü için kanıtlanmış hiçbir şey yok ortada. Şahsen birkaç ay kullandım ve hiçbir sorun yaşatmadı. Kilo vermek için kullanmana pek gerek olduğunu sanmıyorum çünkü kilo vermek için daha çok kardiyo yapman gerekiyor, istediğin kiloya düştükten sonra kullanmaya başlarsan çok daha verimli olur senin için.

Kaslarında depolanır, çok fazla su içmeni gerektirir ve kaslarını daha şişkin gösterir. Sana ekstra bir güç sağlamaz ancak aynı ağırlıkla yaptığın 10 tekrarı 11-12'ye çıkarmana yardımcı olur.

Anladım hocam sağ ol l carnite hakkında bilgin var mı peki.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı