Manco Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 830 Çözümler 4 Pazar 23:01 #1 Geçen sene ameliyat geçirdim ondan beri fiziksel güç olarak çok düştüm. Yavaştan Fitness'a başlıyorum ama basit ağırlıklar bile zor geliyor. Kreatin kullanmak gücümü toparlamama yardım eder mi?
Geçen sene ameliyat geçirdim ondan beri fiziksel güç olarak çok düştüm. Yavaştan Fitness'a başlıyorum ama basit ağırlıklar bile zor geliyor. Kreatin kullanmak gücümü toparlamama yardım eder mi?
Can Semiz Hectopat Katılım 28 Ekim 2021 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 23:08 #2 Önemli olan idman ve beslenme supplementlerin abartıldığı kadar etkisi olduğunu düşünmüyorum.
eriminyo Femtopat Katılım 24 Şubat 2025 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 23:09 #3 Geçmiş olsun. Ne ameliyatı oldunuz? Böbrek vb bir organ ile alakalı ise doktorunuza danışmanız en doğrusu.
Geçmiş olsun. Ne ameliyatı oldunuz? Böbrek vb bir organ ile alakalı ise doktorunuza danışmanız en doğrusu.
Can Semiz Hectopat Katılım 28 Ekim 2021 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 23:11 #4 eriminyo dedi: Geçmiş olsun. Ne ameliyatı oldunuz? Böbrek vb bir organ ile alakalı ise doktorunuza danışmanız en doğrusu. Genişletmek için tıkla... Bence de ameliyat olduysanız doktorunuza danışmanız daha iyi olur.
eriminyo dedi: Geçmiş olsun. Ne ameliyatı oldunuz? Böbrek vb bir organ ile alakalı ise doktorunuza danışmanız en doğrusu. Genişletmek için tıkla... Bence de ameliyat olduysanız doktorunuza danışmanız daha iyi olur.
mutiant Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 3.027 Çözümler 15 Yer Midland Pazar 23:12 #5 Kreatin kullanımı çok fazla etki etmez ama yinede etki eder bol su ile tüketmenizi de tavsiye ederim. Birde doktorunuza danışıp almanızı öneririm.
Kreatin kullanımı çok fazla etki etmez ama yinede etki eder bol su ile tüketmenizi de tavsiye ederim. Birde doktorunuza danışıp almanızı öneririm.