Yok sorum o değildi. 3 litreyi kreatinden sonra mı içmek gerekiyor yoksa gün içinde mi?Evet böbreklerde sıkıntı olmaması için 3 litre su içilmesi tavsiye edilir. Zaten 70-80kg olan bir insan bir de spor yapıyorsa günlük 2.5-3 litre su içmesi gerekir. Ben sporda susadığım için ortalama 1 litre su içiyorum. Geri kalan 1.5-2 litre de gün içinde içiliyor. Tabi ki her gün aynı geçmediği gibi her gün 2.5-3 litre de su içemiyor insan. Bazen 1.5 litreye kadar düşüyor su tüketimi ama bu değerler çok sık düşmediği için sorun yaratmaz. Benim tavsiyem yanında, masanda su şişesi bulundur böylece suyu gördükçe içmek aklına kalır bol bol tüketirsin.
Yok sorum o değildi. 3 litreyi kreatinden sonra mı içmek gerekiyor yoksa gün içinde mi?
Kreatini ne zaman içtiğin pek fark etmediği gibi suyu da ne zaman içtiğin pek önemli değil. Gün içine dağıtırsan daha rahat olursun, şişkinlik falan olmaz. Ben kreatini antrenman sonrasında protein tozuyla beraber tüketiyorum.Yok sorum o değildi. 3 litreyi kreatinden sonra mı içmek gerekiyor yoksa gün içinde mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.