barones Centipat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2023 #1 Nutrikingin creatinini aldım yakın zamanda ve nasıl kullanacağımı tam olarak anlamadım, internette herkes farklı şeyler önermiş. En doğru kullanım yolu hangisi? Bir de ailede bir tek babamda saç dökülmesi var, bende saç dökülmesini hızlandırır mı?
Nutrikingin creatinini aldım yakın zamanda ve nasıl kullanacağımı tam olarak anlamadım, internette herkes farklı şeyler önermiş. En doğru kullanım yolu hangisi? Bir de ailede bir tek babamda saç dökülmesi var, bende saç dökülmesini hızlandırır mı?
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.344 Makaleler 3 Çözümler 61 25 Kasım 2023 #2 Saç dökülmesi genetik ise kreatin kullandın diye kel kalmazsın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Saç dökülmesi genetik ise kreatin kullandın diye kel kalmazsın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et