HayaletSürücü Kilopat Katılım 24 Ağustos 2020 Mesajlar 679 Çözümler 10 9 Kasım 2024 #11 BeratKzmz dedi: Günlük 5 grlık 1 ölçek zaman fark etmeksizin değil mi hocam o zaman? Genişletmek için tıkla... Evet öyle herhangi bir içeceğede katıp içebilirsin illa su olmasına gerek yok. Ben yatacağım sırada bulk shake içine koyup içiyorum.
BeratKzmz dedi: Günlük 5 grlık 1 ölçek zaman fark etmeksizin değil mi hocam o zaman? Genişletmek için tıkla... Evet öyle herhangi bir içeceğede katıp içebilirsin illa su olmasına gerek yok. Ben yatacağım sırada bulk shake içine koyup içiyorum.
BeratKzmz Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 1.184 Çözümler 4 9 Kasım 2024 #12 Specialized dedi: Evet doğru,bol su tüketmeyi unutmayın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam ama neye göre 5gr acaba ? Sonuçta 40 kilo bi adamla 120 kilo bi adamın rastgele bi adamla benim ölçülerim aynı değildir sanırım.
Specialized dedi: Evet doğru,bol su tüketmeyi unutmayın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam ama neye göre 5gr acaba ? Sonuçta 40 kilo bi adamla 120 kilo bi adamın rastgele bi adamla benim ölçülerim aynı değildir sanırım.
Specialized Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2017 Mesajlar 1.306 Çözümler 20 9 Kasım 2024 #13 BeratKzmz dedi: Tamamdır hocam ama neye göre 5gr acaba? Sonuçta 40 kilo bir adamla 120 kilo bir adamın rastgele bir adamla benim ölçülerim aynı değildir sanırım. Genişletmek için tıkla... Vücut ağırlığıGünlük Kreatin Dozu53 Kg aşağı3 gr54-90 Kg arasında5 gr91 Kg üstü8 gr İnternette böyle bir tablo var, 5G üstüne veya altına çok gerek yok ama bence.
BeratKzmz dedi: Tamamdır hocam ama neye göre 5gr acaba? Sonuçta 40 kilo bir adamla 120 kilo bir adamın rastgele bir adamla benim ölçülerim aynı değildir sanırım. Genişletmek için tıkla... Vücut ağırlığıGünlük Kreatin Dozu53 Kg aşağı3 gr54-90 Kg arasında5 gr91 Kg üstü8 gr İnternette böyle bir tablo var, 5G üstüne veya altına çok gerek yok ama bence.
Ahmed.arif Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 3.232 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2024 #14 BeratKzmz dedi: Tamamdır hocam ama neye göre 5gr acaba? Sonuçta 40 kilo bir adamla 120 kilo bir adamın rastgele bir adamla benim ölçülerim aynı değildir sanırım. Genişletmek için tıkla... Kreatinde bu çok fark etmez. Sen 5gr al yeter ideal olanı budur. BeratKzmz dedi: Hocam bir de her gün sabah bilgisayarın kapağını sökmem gerekiyor kullanmak için çünkü bilgisayarın içine Zula'lı, gece yatmadan önce içsem sorunu olur mu? Genişletmek için tıkla... Ne zaman aldığının çok önemi yok.
BeratKzmz dedi: Tamamdır hocam ama neye göre 5gr acaba? Sonuçta 40 kilo bir adamla 120 kilo bir adamın rastgele bir adamla benim ölçülerim aynı değildir sanırım. Genişletmek için tıkla... Kreatinde bu çok fark etmez. Sen 5gr al yeter ideal olanı budur. BeratKzmz dedi: Hocam bir de her gün sabah bilgisayarın kapağını sökmem gerekiyor kullanmak için çünkü bilgisayarın içine Zula'lı, gece yatmadan önce içsem sorunu olur mu? Genişletmek için tıkla... Ne zaman aldığının çok önemi yok.