Kreatin normal kullanım sonrası yükleme yapılır mı?

LeGenD_46

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
►Anakart: Gigabyte GA-A320M-H
►İşlemci: AMD Ryzen 3 3200G
►Ekran Kartı: MSI RADEON RX 570 ARMOR 4G OC 4GB GDDR5 256bit
►Bellek:Longline LNGDDR4ST3000DT/Storm 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz Soğutuculu CL 16
►SSD: ADATA SU650 120GB
►HDD: Seagate Barracuda 7200.12 500 GB
►Kasa: Zalman Z3 PLUS
►Psu: Thermaltake TR2 S 500W 80+
Meslek
Öğrenci
Öncelikle iyi günler. 3-4 haftadır kreatin kullanıyorum 2. haftaya kadar 3 gram kadar aldım günde 2. haftadan sonra günde 5 gram aldım. Şu an yükleme yapsam günde 20 gram alsam nasıl etkisi olur? Nasıl devam etmemi tavsiye edersiniz? Teşekkürler.

aman hocam 5gr yeterli 20gramı vucut idrar olarak atar zaten. 5gr ve günde 3-4 litre içip devam etmek en doğrusu

aman hocam 5gr yeterli 20gramı vucut idrar olarak atar zaten. 5gr ve günde 3-4 litre içip devam etmek en doğrusu
Yükleme döneminde günde 20 gram alınmalı gibi bir yazı okumuştum da bende tereddüt ettim hocam kullanımım nasıl peki böyle devam edersem etkisi nasıl olur ?

Ara vermeni tavsiye ederim. Genel kanı da bu yönde. Bir ay kadar ara ver ve düzgünce kullanmaya başla. Kreatin artarak değil azaltılarak kullanılması tavsiye edililyor. Örneğin ilk hafta 20-20-20-15-15-10-10 şeklinde yüklemeyi tamamladıktan sonra 5gr olarak 3 hafta da kullanıp yine ara vermelisin. Eğer bu işi çok ciddiye almıyorasan protein ve vitaminler hariç supplement kullanımına gerek duyacağını sanmıyorum. Örneğin ben kreatin kullanırken fazlaca güç artışı yaşamıştım ama 1 ay sonunda saçlarımı dökmeye başlamıştı.

etkisi 2-3 haftaya geliyor normalde, 5gr yükle her gün suyunu iç. Öyle ahım şahım bi etki bekleme bi anda hareketlerde +10kg gibi. şuan kaldırdığın ağıkta 10tekrar atıyorsan onu 13-14 yapar. Böylelikle yavas yavas ağırlık arttırırsın sürece güven

Ara vermeni tavsiye ederim. Genel kanı da bu yönde. Bir ay kadar ara ver ve düzgünce kullanmaya başla. Kreatin artarak değil azaltılarak kullanılması tavsiye edililyor. Örneğin ilk hafta 20-20-20-15-15-10-10 şeklinde yüklemeyi tamamladıktan sonra 5gr olarak 3 hafta da kullanıp yine ara vermelisin. Eğer bu işi çok ciddiye almıyorasan protein ve vitaminler hariç supplement kullanımına gerek duyacağını sanmıyorum. Örneğin ben kreatin kullanırken fazlaca güç artışı yaşamıştım ama 1 ay sonunda saçlarımı dökmeye başlamıştı.
saç dökme genetik işi, genetikte varsa hızlandırır. ve bu yükleme sistemini nerde görüyosunuz 5gr al ara vermene de gerek yok

Ara vereyim mi hocam yukarıda hocamın bahşettiği gibi
etkisi 2-3 haftaya geliyor normalde, 5gr yükle her gün suyunu iç. Öyle ahım şahım bi etki bekleme bi anda hareketlerde +10kg gibi. şuan kaldırdığın ağıkta 10tekrar atıyorsan onu 13-14 yapar. Böylelikle yavas yavas ağırlık arttırırsın sürece güven

saç dökme genetik işi, genetikte varsa hızlandırır. ve bu yükleme sistemini nerde görüyosunuz 5gr al ara vermene de gerek yok

Kolları vs. Büyütmede nasıl etkisi olur hocam 5 gram almayla

Bide antrenman öncesi mi tavsiye edersiniz antrenman sonrası mı ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı