mhmtskl
Yoctopat
Daha fazla
Merhaba kreatin almak istiyorum. Muhemelen şu ikisinden birini alacağım. Mysupplement markasını biliyorum Bigjoy'un alt markası ama DNA nutritionu bilmiyorum.
Araştırdım ama herhangi bir şey bulamadım hammadesi Finlandiya'dan geliyor tek bildiğim bu. Sizce hangisini tercih etmeliyim.
www.trendyol.com
www.trendyol.com
Eğer bütçemi arttırabilirsem Bigjoy alacağım.
www.trendyol.com
Eğer başka önerebileceğiniz varsa yollarsanız güzel olur. Spor konusunda bilgili değilseniz yazmazsanız sevinirim. Şimdiden teşekküreler.
Araştırdım ama herhangi bir şey bulamadım hammadesi Finlandiya'dan geliyor tek bildiğim bu. Sizce hangisini tercih etmeliyim.
Dna Nutrition Creatine Monohydrate 250gr - Fiyatı, Yorumları
Dna Nutrition Creatine Monohydrate 250gr yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Mysupplement Creatine 200 Mesh Monohydrate Kreatin 250 gr 50 Servis %100 Mikronize Kreatine Amino Asit - Fiyatı, Yorumları
Mysupplement Creatine 200 Mesh Monohydrate Kreatin 250 gr 50 Servis %100 Mikronize Kreatine Amino Asit yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Eğer bütçemi arttırabilirsem Bigjoy alacağım.
Bigjoy Sports Kreatin Creabig (Creatine Monohidrat) 300 gr – Mikronize – Aromasız – 60 Servis - Fiyatı, Yorumları
Bigjoy Sports Kreatin Creabig (Creatine Monohidrat) 300 gr – Mikronize – Aromasız – 60 Servis yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Eğer başka önerebileceğiniz varsa yollarsanız güzel olur. Spor konusunda bilgili değilseniz yazmazsanız sevinirim. Şimdiden teşekküreler.