Güvenilir markalardan monohydrate aldığın sürece hepsi aynı dost. Creapure olayı var onun pek önemi yok ama aynı fiyata creapure(güvenli marka) ve creapure olmayan(güvenli marka) varsa creapure olanı tercih et.Arkadaşlar iyi günler. Creatin önerir misiniz? Proteinocean - SSL - Big Joy alınır mı?
Güvenilir markalardan monohydrate aldığın sürece hepsi aynı dost. Creapure olayı var onun pek önemi yok ama aynı fiyata Creapure(güvenli marka) ve Creapure olmayan(güvenli marka) varsa Creapure olanı tercih et.
3 markayada guvenebilirsin. İndirimde aromali almistim oceandan aromasizdsn çok daha karliya geliyordu. Aromasi gayet guzel. Sunduğun markalarin kreatin grami basina dusen maliyeti hesaplayip en ucuz olanini alirdim. Soylediklerin guvenilir markalar.Bu yukarıda belirttiğim 3 marka güvenilir mi? Hangisi tercihindir?
Herkes prof olmuş cildiriyorum. Adam kreatin almali miyim diye sormuyor alacağim hangi markayi alayim diyor. AAAAAAAA ne zekisin sen ya helal olsun gercekten karsindakinin iyiligini falan istiyosun dimi aynen.Belki yanlis anlasilacagim ama kreatin ile alacagin performans senin cidden cok buyuk isine asla yaramaz. Bunlari satin alirken bunun bir endustri ve insanlarin senin uzerinden para kazanmaya calistigini asla unutma. Beslenmeni duzeltip dengeli bir hayat kurarsan para verecegin kreatinden onlarca kat daha fayda saglarsin. Bunun disinda ise sorunun cevabi guvenilir bir magazadan aldigin surece cogu markanin urunu isine yarayacaktir dostum.
Haklisin, kusura bakma. Forumlarda dolasirken bu tarz sorulara yorum yapma ihtiyaci hissediyorum. Tek dilegim belki bu yazdigimi okur biraz da olsa dusunmeye sevk eder. Zaten gerekli cevaplar verilmisti. O yuzden yazmak istedim.Herkes prof olmuş cildiriyorum. Adam kreatin almali miyim diye sormuyor alacağim hangi markayi alayim diyor. AAAAAAAA ne zekisin sen ya helal olsun gercekten karsindakinin iyiligini falan istiyosun dimi aynen.
Dostum bak sende haklisin dediklerin sonuna kadar doğru bende sert çıkıştım ancak artik soruya yonelik cevap vermeliyiz. Sadece by forum için demiyorum. Ne bileyim bir konuda atiyorum uçak fotoğrafçılığı konusunda bir çok araştirma yapıyorum. Tüm artılari eksileri düşünüp fotoğraf makinesi almaya karar veriyorum. Bu konuda bilgili gördüğüm kişiye soruyorum önerin var mı ne almaliyim diye ve aldiğim cevap yapmamam icin +10 neden oluyor. BEN ZATEN TÜM SÖYLEDİKLERİNİ 40 KEZ DÜŞÜNDÜM VE ALMAYA KARAR VERDİM ARTİK SANA ALİNİR Mİ DEMİYORUM BU ALANDA ÖNERİN VAR MI DİYORUM. Bu tür rahatsiz edici cevaplar her alanda var ve toplum olarak bu durumu yavaş yavaş yıkmamız gerek. Başka bir örnek(yaşanmış olay); bir projen var atıyorum iha projesi. Kanat yapımında dikkat etmen gereken neresi sormak için bilgili birine danışıyorsun ve o bilgili kişi kanat yapımında nereye dikkat etmelisin yerine neden iha yapmamalisin altında onlarca neden sunuyor.Haklisin, kusura bakma. Forumlarda dolasirken bu tarz sorulara yorum yapma ihtiyaci hissediyorum. Tek dilegim belki bu yazdigimi okur biraz da olsa dusunmeye sevk eder. Zaten gerekli cevaplar verilmisti. O yuzden yazmak istedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.