Kreatin önerisi

MehmetWeasly

Centipat
Daha fazla  
Merhaba kreatin ile ilgili açtığım üçüncü konu sanırım. 15 yaşındayım 177 cm boyundayım 55 kiloyum spora başladım ve hem güçlenmek hem de kilo almak için başladım. Aslında bunun yanında kreatin almayı düşünüyorum. İki marka arasında kaldım. Proteinocean ve HIQ hangisini tercih etmeliyim ve kendi yaşıma ve kiloma göre haftada kaç gün kullanmam gerek, günlük kaç gr almam gerek, ne kadar ara vermem gerek hepsini detaylı şekilde açıklarsanız sevinirim.

Hocam 177 boya 55 kilo çok az sizin şu an en az 70 kg olmanız lazım, tavsiyeme uyarsanız eğer kreatin'den önce gainer öneririm mutlaka.

Creatine de marka çok önemli değil dikkat etmeniz gereken tek şey creatine "monohydrate" yazması lazım.

Teşekkürler mesela bunlar arasında bir fark yok o zaman değil mi?

Teşekkürler mesela bunlar arasında bir fark yok o zaman değil mi?

Aynen hocam pek bir fark yok

Hocam 177 boya 55 kilo çok az sizin şu an en az 70 kg olmanız lazım, tavsiyeme uyarsanız eğer Kreatin'den önce gainer öneririm mutlaka.

Hocam gainer daha önceden kullandım fakat tam verim alamadım şimdi kreatini de seçmemin bir sebebi kaslarda su tuttuğu için kilo artışı illaki sağlayacak onun yanında da tariflerle destekleyeceğim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı