Kreatin yazın kullanılır mı?

ilkeririsss

Decapat
Daha fazla  
Bugün hocama sordum. Kreatini yazın kullanma, onlar su toplar dedi. Yazın da terlersin falan dedi ve kendini kötü hissedebilirsin dedi.

Normalden daha fazla su içersen pek su tutmaz içmenizde bir sakınca yoktur.

Mesela 81 kiloyum kaç litre su içmem lazım kreatinin su tutması için.

Komik gelecek ama idrarınızın rengini görmeyene kadar su içebilirsiniz böyle cevap vermişti abim.

Nasıl yani her idrara kadar suyu köklecek miyiz
yok onu demedim normal idrar yaparken hafif yeşil değilse veya full yeşilse yetersiz içiyorsun demektir demiş oldum ama saçmalıkmı bilmiyorum dediğim gibi abim dedi ve bence değil

Bence saçmalık değil güzel bir tespit ve zaten öyle olması lazım sanırım.

Hocanızın dediği çok boş bir şey olmuş. Kreatin zaten kaslarda su tutar. Bu yaza özel bir özellik değil ki?

Onun dışında idrarın çok hafif sarımsı olması, vücuttaki su dengesinin mükemmel olduğunu gösterir. Bembeyaz olması ise çok fazla su içtiğini gösterir. Bunun ortasını yakalaman gerek.

Bugün hocama sordum. Kreatini yazın kullanma, onlar su toplar dedi. Yazın da terlersin falan dedi ve kendini kötü hissedebilirsin dedi.

Kreatin kasta zaten su tutuyor başka nerede tutacak? Hayatımda salon ptleri kadar ilginç az insan gördüm vallahi.

İşte su tutuyor ya bir de terlersiniz çok diyor o suyu atar diyor ben genelde üstteki hocamın dediği gibi idrar rengi hafif sarımsı oluyor bazen beyaz çok ileri gitmemeye çalışıyorum ama vücudumun su ihtiyacını alabiliyor muyum bilmiyorum.

Hocam bu arada idrara gün arasında az çıkar oldum sebebi nedir bu creatinden olabilir mi ama idrar rengi şeffaf.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…