Kreatin yumurta ile alınır mı?

WolreaG

Hectopat
Makaleler
4
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 570, 8 GB RAM, i5-4590
Kreatinim var mangolu, Bigjoy markasının vardı az kaldı ama bitirmek istiyorum. Tadı çok kötü su ile içilecek değil bende bir şeye katıp kullanmak istedim. Ben her sabah lor ile 2 yumurtayı karıştırıyorum öyle kahvaltı yapıyorum. Yumurtanın içine karıştırsam -cırpıyorum yumurtayı bunu da onlarla çırpsam- tadı gelir mi?

Ve bir sorum daha var, bu hafta 5. haftamdayım. Ölçülerimi yeniden aldı hoca ve çok gelişim olmadığı için tüm vücut çalışmaya devam et dedi bunlar önemsiz. Kreatine şimdi başlamayı düşünüyorum kaç hafta sonra etkisini görürüm? Veya şimdi mi başlanmalı?

Kreatinim var mangolu, bigjoy markasının vardı az kaldı ama bitirmek istiyorum. Tadı çok kötü su ile içilecek değil bende bir şeye katıp kullanmak istedim. Ben her sabah lor ile 2 yumurtayı karıştırıyorum öyle kahvaltı yapıyorum. Yumurtanın içine karıştırsam -cırpıyorum yumurtayı bunu da onlarla çırpsam- tadı gelir mi?

Ve bir sorum daha var, bu hafta 5. haftamdayım. Ölçülerimi yeniden aldı hoca ve çok gelişim olmadığı için tüm vücut çalışmaya devam et dedi bunlar önemsiz. Kreatine şimdi başlamayı düşünüyorum kaç hafta sonra etkisini görürüm? Veya şimdi mi başlanmalı?

Kreatine saf alınır aromalı değil. Zaten verim alamazsınız yarısı aroma dolu.

Kreatine saf alınır aromalı değil. Zaten verim alamazsınız yarısı aroma dolu.
Evet ben sadesi çok kötüdür diye aromalı almıştım biraz cahilliğime geldi. Bunda 10 servis anca kalmıştır bitince Proteinocean'ın alacağım aromasızını. Verim alamazsınız derken cidden alınmaz mı? Yani 3 gramında 1 gram mı vardır kreatin?

• Süt veya bitkisel sütle karıştırabilirsiniz.
  • Yoğurt, bal veya yulaf gibi karışımlara eklemeyi deneyebilirsiniz.
  • Meyve suyu ile karıştırarak tüketebilirsiniz (örneğin portakal suyu veya ananas suyu gibi uyumlu tatlarla).
Eğer tadı çok sorun oluyorsa, kreatini sade bir shot halinde az miktar suyla hızlıca içip ardından kahvaltınıza devam edebilirsiniz.

Kreatin takviyesi için en ideal zaman, antrenman yapmaya başladığınız ilk haftalardır.

• yükleme yaparsanız (20g/gün, 4-5 gün): kaslarınızdaki kreatin depoları hızla dolar ve etkilerini bir hafta içinde görebilirsiniz.
  • standart kullanım (3-5g/gün): düzenli kullanırsanız 2-4 hafta içinde etkiler ortaya çıkar.

Kreatinim var mangolu, bigjoy markasının vardı az kaldı ama bitirmek istiyorum. Tadı çok kötü su ile içilecek değil bende bir şeye katıp kullanmak istedim. Ben her sabah lor ile 2 yumurtayı karıştırıyorum öyle kahvaltı yapıyorum. Yumurtanın içine karıştırsam -cırpıyorum yumurtayı bunu da onlarla çırpsam- tadı gelir mi?

Kreatin kullanmalısın bence de ama sana önerim aromasız olanından kullan. Aromalılar genellikle tüm supplementlerde iyi olmuyor genellikle tabii. Asıl sorunu cevaplamam gerekirse, bence bir mahsuru yok olay ağız tadında bitiyor. Sırf yumurtaya karıştırdın diye içindeki bileşenler yok olacak değil herhalde ama tadının pek iyi olacağını zannetmiyorum. Tabii sana kalmış yine de. İyi sporlar!

• Süt veya bitkisel sütle karıştırabilirsiniz.
  • Yoğurt, bal veya yulaf gibi karışımlara eklemeyi deneyebilirsiniz.
  • Meyve suyu ile karıştırarak tüketebilirsiniz (örneğin portakal suyu veya ananas suyu gibi uyumlu tatlarla).
Eğer tadı çok sorun oluyorsa, kreatini sade bir shot halinde az miktar suyla hızlıca içip ardından kahvaltınıza devam edebilirsiniz.

Kreatin takviyesi için en ideal zaman, antrenman yapmaya başladığınız ilk haftalardır.

• yükleme yaparsanız (20g/gün, 4-5 gün): kaslarınızdaki kreatin depoları hızla dolar ve etkilerini bir hafta içinde görebilirsiniz.
  • standart kullanım (3-5g/gün): düzenli kullanırsanız 2-4 hafta içinde etkiler ortaya çıkar.
Tadı çok sorun olduğu için shot şeklinde yapıyordum ama ağızımda bıraktığı his öyle kötü ki iğrenmiştim. Peki sizce yükleme mi standart mı? Benim acelem yok ama ne kadar hızlı o kadar iyi.

Tadı çok sorun olduğu için shot şeklinde yapıyordum ama ağızımda bıraktığı his öyle kötü ki iğrenmiştim. Peki sizce yükleme mi standart mı? Benim acelem yok ama ne kadar hızlı o kadar iyi.

Yüklemeyi tavsiye ederim ancak tadı kötü ve iğrendiğin için standart gitmeni öneririm kardeşim.

Ağırlık kaldırıyorsanız ve ağır antrenman yapıyorsanız aylık 2.5kg altında kilo alıyorsanız beslenme ve takviye yeterli olmuyor demektir.
Yeni başlayanlar belli bir kas oranına ulaşana kadar aylık 2, 3kg arasında kütle kazanabiliyor.

Sadece kreatinden mucize beklemeyin. Ayrıyeten protein tozu, aminoasit hapları ve B kompleks vitamin takviyesi almalısınız. Tabi Ayrıyeten doğal beslenmeniz de protein, karbonhidrat ağırlıklı olmalıdır.

Yüklemeyi tavsiye ederim ancak tadı kötü ve iğrendiğin için standart gitmeni öneririm kardeşim.
Yüklemeyi yapabilirim en kötü ihtimalle tozu ekmeğe koyar pul biber koyar o ekşi tadı önlerim. O zaman yükleme yapayım vücuda zararı olmaz demi? Sonuçta günde 1 gram bile kreatin girmezken aniden 20 gram almak sorun olmasın?
Ağırlık kaldırıyorsanız ve ağır antrenman yapıyorsanız aylık 2.5kg altında kilo alıyorsanız beslenme ve takviye yeterli olmuyor demektir.
Yeni başlayanlar belli bir kas oranına ulaşana kadar aylık 2, 3kg arasında kütle kazanabiliyor.

Sadece kreatinden mucize beklemeyin. Ayrıyeten protein tozu, aminoasit hapları ve B kompleks vitamin takviyesi almalısınız. Tabi Ayrıyeten doğal beslenmeniz de protein, karbonhidrat ağırlıklı olmalıdır.
Ben ilk ay beslenmeyi güzel yapamamışım. Ağır kaldırıyorum yani ağır antreman yapıyor muyum bilmiyorum kendimi zorluyorum sakatlanmıyorum ama çok zorluyorum. Ama bu ay 100 gram bile alamamışım ve bu aydan itibaren 4 hafta makarna, tavuk pilav yemeye başlayacağım. Kreatine o zaman başlıyorum yarında protein tozuna başlayacağım almıştım zaten. Aminoasitler noluyor veya B kompeksi? Benim evimde protein tozu ve kreatin var sadece. Kilo almak için pirinç unu, pirinç pilavı, makarna kullanacağım yani yağ konusunda sıkıntı olmasa çok şey yenirde yağlanmak istemiyorum. O zaman ben şuan 62 kiloyum şubatın 1ine kadar 65 mi olmalıyım? Fazla olursa veya az olursa sorun oluyor mu? Bana yukarıda dediğim gibi hapları ve vitaminleri açıklar mısınız?

Evet ben sadesi çok kötüdür diye aromalı almıştım biraz cahilliğime geldi. Bunda 10 servis anca kalmıştır bitince Proteinocean'ın alacağım aromasızını. Verim alamazsınız derken cidden alınmaz mı? Yani 3 gramında 1 gram mı vardır kreatin?

Hocam ciddiyim bakın ölçeği çoğu firma tek servislik yolluyor onu ağzınıza atın su için hemen hiçbir tad bile almıyorsunuz çünkü yok tadı vs.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı