Tempestx Hectopat Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #1 2 buçuk aydır spor yapıyorum. Durumumda var. Supplement alınır mı? Kreatin vb. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ocak 2024
Berk Chelik Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 2.231 Çözümler 7 6 Ocak 2024 #3 Bir zamanı yok istiyorsan kullan, su içmeyi unutma tabi.
Tempestx Hectopat Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2024 #4 Berk Chelik dedi: Bir zamanı yok istiyorsan kullan, su içmeyi unutma tabii. Genişletmek için tıkla... Kreatinde marka fark etmez diyorlar doğru mudur?
Berk Chelik dedi: Bir zamanı yok istiyorsan kullan, su içmeyi unutma tabii. Genişletmek için tıkla... Kreatinde marka fark etmez diyorlar doğru mudur?
OOM500 Hectopat Katılım 23 Ağustos 2022 Mesajlar 2.508 Çözümler 5 7 Ocak 2024 #5 Tempestx dedi: Kreatinde marka fark etmez diyorlar doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Ham madde aynı olduğu için çok fark etmiyor ama kalite farkı olabilir.
Tempestx dedi: Kreatinde marka fark etmez diyorlar doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Ham madde aynı olduğu için çok fark etmiyor ama kalite farkı olabilir.
Tempestx Hectopat Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2024 #6 OOM500 dedi: Ham madde aynı olduğu için çok fark etmiyor ama kalite farkı olabilir. Genişletmek için tıkla... HIQ almayı düşünüyorum nasıldir hocam.
OOM500 dedi: Ham madde aynı olduğu için çok fark etmiyor ama kalite farkı olabilir. Genişletmek için tıkla... HIQ almayı düşünüyorum nasıldir hocam.
5 599108 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 11.904 Çözümler 23 8 Ocak 2024 #7 Tempestx dedi: HIQ almayı düşünüyorum nasıldir hocam. Genişletmek için tıkla... Gecen hafta 400 liraya satıldı, su an acikcasi pahali. Daha ucuz, cok servisli merdiven altı olmayan markalardan daha ucuza da alabilirsiniz. Hic yoktan Ocean alin.
Tempestx dedi: HIQ almayı düşünüyorum nasıldir hocam. Genişletmek için tıkla... Gecen hafta 400 liraya satıldı, su an acikcasi pahali. Daha ucuz, cok servisli merdiven altı olmayan markalardan daha ucuza da alabilirsiniz. Hic yoktan Ocean alin.