Kredi çekmek mi yoksa altın bozmak mı?

psychomax13

Megapat
Daha fazla  
Meslek
English Teacher
Dostlar selamlar.
2.70 ile 12 aylık küçük bir miktar 30 bin kadar kredi çekmeyi düşünüyorum. Nakite ihtiyacım var. Altın bozmak mı yoksa bu krediyi çekmek mi mantıklı sizce? Kredi ödemelerini de eğer maaşım yetmezse altından bozarak ödeyeceğim. Şimdiden teşekkürler.

Bankalar şu an kredi vermiyor gibi akrabalarım ev alacak 300 bin kredi lazım vermiyorlar depremden sonra kredi almak zorlaştı.

Kredi çekmekte zor, altınları bozdurmakta zor. Allah yardımcın olsun dostum. Krediye gerçekten ama gerçekten işin düşmediği zaman yanaşma derim. Dosttan arkadaştan bişeyler ayarlamaya çalışabilirsin. Dolar olarak alırsın dolar olarak ödersin krediye nazaran daha az para ödersin.

Merhaba dostlar tekrardan. Teşekkür ederim yorumlarınız için. Bir hocamız ise şöyle yazmış:
Yanıt : Ben olsaydım kredi kullanmak yerine altın bozdurmayı tercih ederdim. Her şey finansal getiri değil. Kafa rahatlığı finansal getiriden daha önemli.
Gayet güzel ve nokta atışı bir mesaj. Sanırım altın bozacağım gibi. Yada yarı yarıya işlem yapabilirim.

Kredi kartın varsa taksitli nakit avans çek, her ay asgari ödemesini yatır. Bu memlekette borçlu olmazsan her türlü zarardasın. Uygun faizden 1 milyon kredi verseler gider altın alırım. TL borçlanmak kadar güzel bir şey yok.

Dostlar son güncellemedir. 2.24 ile Garanti Bankası'ndan 12 ay vadeli kredi kullandım. Faiz oranı çok uygun göründüğü için hemen atladım. Teşekkürler değerli yorumlarınız için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı