unwanted Decapat Katılım 31 Temmuz 2023 Mesajlar 413 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2025 #1 3-4 ay oldu faiz tutarıyla ödesem iptal olunur mu? Elime para geçti 3 sene boyunca çektiğim paranın 2.3 katını ödemek istemiyorum. Haftasonu yarın da gidip öğrenemiyorum telefon yarım saattir meşgul kafayı yedirtti nasıl müşteri hizmetiyse.
3-4 ay oldu faiz tutarıyla ödesem iptal olunur mu? Elime para geçti 3 sene boyunca çektiğim paranın 2.3 katını ödemek istemiyorum. Haftasonu yarın da gidip öğrenemiyorum telefon yarım saattir meşgul kafayı yedirtti nasıl müşteri hizmetiyse.
GRKM DUMAN Decipat Ekipman Ustası Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 3.347 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2025 #2 Çektiğin krediyi erken kapatacaksan indirim yapılıyor diye biliyorum ama ne kadar onu banka ile görüşmen gerekli.
Çektiğin krediyi erken kapatacaksan indirim yapılıyor diye biliyorum ama ne kadar onu banka ile görüşmen gerekli.
blackflame001 Picopat Katılım 2 Kasım 2024 Mesajlar 447 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2025 #3 Babamda çektiği kredileri normal taksit tutarına ek olarak 2-3 taksit parasını tek seferde yatırıyordu. Bu şekilde daha az faiz ödemişti.
Babamda çektiği kredileri normal taksit tutarına ek olarak 2-3 taksit parasını tek seferde yatırıyordu. Bu şekilde daha az faiz ödemişti.
E eko1113 Picopat Katılım 13 Ocak 2025 Mesajlar 74 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2025 #4 Krediyi çektiğiniz bankaya göre ne kadar faizden tasarruf edeceğiniz farklılık gösterir. Banka ile görüşmenizde yarar var.
Krediyi çektiğiniz bankaya göre ne kadar faizden tasarruf edeceğiniz farklılık gösterir. Banka ile görüşmenizde yarar var.
maklube Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 1.706 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2025 #5 unwanted dedi: 3-4 ay oldu faiz tutarıyla ödesem iptal olunur mu? Elime para geçti 3 sene boyunca çektiğim paranın 2.3 katını ödemek istemiyorum. Hafta sonu yarın da gidip öğrenemiyorum telefon yarım saattir meşgul kafayı yedirtti nasıl müşteri hizmetiyse. Genişletmek için tıkla... Evet kapatabilirsiniz, kalan kredinin sadece ana parasını ödersiniz.
unwanted dedi: 3-4 ay oldu faiz tutarıyla ödesem iptal olunur mu? Elime para geçti 3 sene boyunca çektiğim paranın 2.3 katını ödemek istemiyorum. Hafta sonu yarın da gidip öğrenemiyorum telefon yarım saattir meşgul kafayı yedirtti nasıl müşteri hizmetiyse. Genişletmek için tıkla... Evet kapatabilirsiniz, kalan kredinin sadece ana parasını ödersiniz.
ibo4techno Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 2.303 Makaleler 2 Çözümler 9 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Özel Güvenlik 17 Ocak 2025 #6 Müşteri hizmetleri arayıp bugün kapatırsam ne kadar öderim diye sormanız daha net cevap verirler..