Kredi kartı başvurusu onaylanmıyor

Başvuru yaparken bana böyle birşeye gerek olduğunu söylemediler ama. Gelir gerektirse söylemezler miydi?
Şubeye gidip Öğrenci için olan Kredi kartı istiyorum diyorsunuz. Maximum limit 2.000₺
Öğrenci kimliği+Normal kimlik ile gidin alırsınız.

Normalde yoktur ancak yine de kullanmak istiyorsanız bir teminata ihtiyacınız var.
Ya ne kadar saçma. Kefil olarak bir aile yakınım mı olması gerek illa.

Şubeye gidip Öğrenci için olan Kredi kartı istiyorum diyorsunuz. Maximum limit 2.000₺
Öğrenci kimliği+Normal kimlik ile gidin alırsınız.
Evet. Dediğiniz gibi yaptım fakat onaylanmadı. Kağıt tarayıcının okumadığını gün içinde okutacağını söyledi. Ben çıktıktan 2 saat sonrada onaylanmadı mesajı geldi. Öğrenci belgesinide mail ile atmıştım görevli kişiye.

Ya ne kadar saçma. Kefil olarak bir aile yakınım mı olması gerek illa.

Evet. Dediğiniz gibi yaptım fakat onaylanmadı. Kağıt tarayıcının okumadığını gün içinde okutacağını söyledi. Ben çıktıktan 2 saat sonrada onaylanmadı mesajı geldi. Öğrenci belgesinide mail ile atmıştım görevli kişiye.
Maalesef, banka parayı geri ödeyeceğinizden emin olmak istiyor ayrıca her ne kadar kredi notunuz ve geliriniz yüksek de olsa, kredi kartını vermek bankanın insiyatifindedir. Sizin durumunuz farklı ancak yine de böyle.

Maalesef, banka parayı geri ödeyeceğinizden emin olmak istiyor ayrıca her ne kadar kredi notunuz ve geliriniz yüksek de olsa, kredi kartını vermek bankanın insiyatifindedir. Sizin durumunuz farklı ancak yine de böyle.
İs Bankası ve 2-3 banka Üniversite öğrencilerine geliri olmasa dahi maximum 2.000 limitli kart veriyorlar.
Soruyu soran üniversitesi öğrencisi değil bence!!

İs Bankası ve 2-3 banka Üniversite öğrencilerine geliri olmasa dahi maximum 2.000 limitli kart veriyorlar.
Soruyu soran üniversitesi öğrencisi değil bence!!
Teşekkürler

Tamamdır. Teşekkürler

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı