Kredi kartı borç ödemesinde ay sonu faiz var mı?

Alquard

Megapat
Merhaba, Garanti Bankası'ndan bonus genç kartı çıkardım. Aklıma takılan nokta ise zamanında ödenen kredi kartı borcunda faiz uygulanıyor mu? Mesela karttan bir ay boyunca 2.000 ₺ harcadıysam ödeme günü geldiğinde yüzdelik faiz ile 2.000 liradan daha fazla mı ödüyorum yoksa sadece 2.000 lira mı ödüyorum?

Hayır, 2000 lira harcadıysan 2000 ödersin, faiz eklenmez. Son ödeme tarihi var, o tarihi geçerse faiz eklenebilir, o tarihi geciktirmemeye çalışın.

Geçiktirmezsen 2000TL olarak ödersin geçiktirmemeye çalış borcunu zamanında ödemeyen müşterilere banka genelde kredi vermeye sıcak bakmaz.

Hayır, 2000 lira harcadıysan 2000 ödersin, faiz eklenmez. Son ödeme tarihi var, o tarihi geçerse faiz eklenebilir, o tarihi geciktirmemeye çalışın.
Geçiktirmezsen 2000TL olarak ödersin geçiktirmemeye çalış borcunu zamanında ödemeyen müşterilere banka genelde kredi vermeye sıcak bakmaz.
Tamamdır teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…