Kredi kartı borcu nasıl ödenir?

KaanSayinK

Centipat
Daha fazla  
Kredi kartımdan 51k veya 52K PC aldım ve 12 taksit 75k ödeyeceğim ama nereye ödeyeceğim? Veya mobil bankacılıktan mı ödeyeceğim? Nasıl ödenir bilmiyorum, borç öde vardı tıkladım, ilk taksit 6, 255TL ben 7,255 attım kredi kartına. Borç öde dedim ilk taksiti çekmedi, bankaya gidip mi ödeyeceğim? Nasıl oluyor.

@KaanSayinK

IMG_20250424_025715_790~2.jpg
Screenshot_20250424-063550~2.png

Son düzenleyen: Moderatör:
hocam diyelimki ödemeyi bugün yapıp pc yi aldınız. ödeme provizyonda ortalama 1 gün kadar bekler, sonra ödemeleriniz ay ay olacak şekilde tanımlanır. hesap kesim tarihinizi kontrol edin, bugün aldığınız ürünün 1. taksidini aynı gün ödemiyorsunuz. hesap kesim tarihiniz gelince 10 gün içinde ödemeniz gerekiyor. görüntüsünü attığınız yer ekstre görüntülüme, onun 1-2 menü öncesinde borç ödeme kısmı olması gerek. parayı çekmesini istediğiniz hesabı seçerek ödeme tutarını girerek ödeme yapabilirsiniz, tabi hesap kesim tarihini beklemekte fayda var önden ödeme yapmanın bir anlamı yok :)

Kredi kartımdan 51k veya 52K PC aldım ve 12 taksit 75k ödeyeceğim ama nereye ödeyeceğim? Veya mobil bankacılıktan mı ödeyeceğim? Nasıl ödenir bilmiyorum, borç öde vardı tıkladım, ilk taksit 6, 255TL ben 7,255 attım kredi kartına. Borç öde dedim ilk taksiti çekmedi, bankaya gidip mi ödeyeceğim? Nasıl oluyor.

@KaanSayinK

Eki Görüntüle 2476642Eki Görüntüle 2476659

Açık provizyonun kart hareketlerine yansımasını bekleyin. Sonrasında 12 taksit ödemesi olarak bu ayın hesap kesim tarihinde ya da öncesinde borç öde diyerek karta para aktarabilirsiniz. Gelecek dönem ödemelerinde 11 taksit mi onu kontrol edin gelen ödeme olarak.

Mobil bankacılıktan ödeme işlemi yapacaksınız işlemler artık bankanın uygulaması ile ilerleyecek. Hesap kesim tarihi gelince ödeme yapabilirsiniz. Gecikme olmamasına dikkat edin 10 günlük yasal süreç geçerse günü gününe faiz uygulanır.

O faiz ne?

@KaanSayinK

Eki Görüntüle 2476642Eki Görüntüle 2476659
Bence iade edin. Eğer kredi notunuz iyiyse bazı bankalar yeni müşterilerine faizsiz veya düşük faizli kredi imkanı sağlıyor. Öyle almanız daha mantıklı olur.

Son düzenleme:
Abicim o paraya 25 bin TL faiz odemek nedir gozunu seveyim? Yazik o aradaki faiz farkina 2.el isini gorecek sistem alirsin. Ben olsam iptal eder sahibindenden 2. el sistem alirdim pesin alacak bütçem yoksa.

Fiyatina gore ozellikleri iyi.

Fiyatı yanlış söyledim 18k faiz 58 bin tl sistem iyi güncel olması ve bir daha parça değişimi istemediğim için böyle aldım sorun değil benim için 18k bişe olmaz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı