M matmakif Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2016 Mesajlar 2.331 Çözümler 40 Yer Kayseri 23 Kasım 2024 #11 En iyi seçenek galiba Gram Altın • Altın Transferi • Altın Havale • Külçe Altın • Altun Store. Kuyumda taksit yok diye biliyorum bir de ama asgari’yi ödemenizi engelleyen bir şey yok.
En iyi seçenek galiba Gram Altın • Altın Transferi • Altın Havale • Külçe Altın • Altun Store. Kuyumda taksit yok diye biliyorum bir de ama asgari’yi ödemenizi engelleyen bir şey yok.
Xn_nX Kilopat Katılım 3 Mayıs 2018 Mesajlar 153 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2024 #12 matmakif dedi: En iyi seçenek galiba Gram Altın • Altın Transferi • Altın Havale • Külçe Altın • Altun Store. Kuyumda taksit yok diye biliyorum bir de ama Asgari'yi ödemenizi engelleyen bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Kredi kartına taksit istemiyorum ama alternatif olarak dediğiniz gibi asgari ödeyerek devam edeceğim ama 1 gramda 300-400 TL fark var sitelerde daha makul arıyorım ama alternatif olarak yok gibi.
matmakif dedi: En iyi seçenek galiba Gram Altın • Altın Transferi • Altın Havale • Külçe Altın • Altun Store. Kuyumda taksit yok diye biliyorum bir de ama Asgari'yi ödemenizi engelleyen bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Kredi kartına taksit istemiyorum ama alternatif olarak dediğiniz gibi asgari ödeyerek devam edeceğim ama 1 gramda 300-400 TL fark var sitelerde daha makul arıyorım ama alternatif olarak yok gibi.