Kredi kartı ile USDT satan platformlar var mı?

Jakiro13

Hectopat
Daha fazla  
USDT alacağım ama kredi kartıyla satan bir platform biliyor musunuz?

MetaMask ve trustwallet üzerinden alabiliyorsunuz extra olarak p2p kullanarakta alınabilir niye banka transferi istemiyorsunuz? Borsa olarak da Binance global ve Binance TR tavsiye ederim.

Onu zaten yapıyorum ama kredi kartıyla da almak istiyorum Binance'ye yollayacağım.

MetaMask ve trustwallet üzerinden alabiliyorsunuz extra olarak p2p kullanarakta alınabilir niye banka transferi istemiyorsunuz? Borsa olarak da Binance global ve Binance TR tavsiye ederim.

Trustwallet veya MetaMask ile aldıktan sonra Binance hesabına yollayabiliyor muyuz?

Onu zaten yapıyorum ama kredi kartıyla da almak istiyorum Binance'ye yollayacağım.

Trustwallet veya MetaMask ile aldıktan sonra Binance hesabına yollayabiliyor muyuz?

Ağ içi transfer ile gönderebilirsin, iyice araştırmanı yap en ufak bir hatan varlıkların sonsuza kadar yok olmasına sebep olabilir.

Ağ içi transfer ile gönderebilirsin, iyice araştırmanı yap en ufak bir hatan varlıkların sonsuza kadar yok olmasına sebep olabilir.

Sorry, your Card was declined.
Your Card was declined due to an error while processing the payment. Try again or use a different Card or payment method. Böyle hata veriyor alım sırasında her şey doğru kart yurt dışına açık daha önce yurt dışında ürün de aldım içinde para da var niye böyle yapıyor.

Selam. Merkeziyetsiz olsun isterseniz Phantom cüzdan içinde kredi/banka kartıyla kripto satın alma (on‑ramp) entegrasyonu var. MoonPay, Ramp, Sardine vb. üçüncü parti sağlayıcılar aracılığıyla alabiliyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…