Kredi kartı kayıp ödeme nasıl yapılır?

elmatoplayanoglu

Femtopat
Daha fazla  
Alternatif bir yol var mı, uygulamadan QR ile ödeme vs yapabilir miyim? Telefon alacağım belki sınırlandırma vardır QR'da detaylı bilgi verebilecek var mıdır?

Kredi kartım kayıp, ödeme nasıl yapabilirim. Haklısınız
Sizden kaynaklı değil, konuyu açan moderatörün Türkçesi zayıf olmalı.

İnternetten alışveriş yapacaksanız sanal kart oluşturabilirsiniz. Sınırı siz koyuyorsunuz, ondan yana sorun olmaz. Fiziksel ödeme ise telefonunuz Android ise NFC ile, iOS'se QR ile ödeme yapabilirsiniz.

Sizden kaynaklı değil, konuyu açan moderatörün türkçesi zayıf olmalı.

İnternetten alışveriş yapacaksanız sanal kart oluşturabilirsiniz. Sınırı siz koyuyorsunuz, ondan yana sorun olmaz. Fiziksel ödeme ise telefonunuz Android ise NFC ile, iOS'SE QR ile ödeme yapabilirsiniz.

Banka uygulamasının QR ile ödeme sayfasında kredi kartından harcama yapmayı seçemiyorum, diğer hesabımı seçip yapabiliyorum. Harcama fiziksel mağazadan olacak.

Banka uygulamasının QR ile ödeme sayfasında kredi kartından harcama yapmayı seçemiyorum, diğer hesabımı seçip yapabiliyorum. Harcama fiziksel mağazadan olacak.
Kartlar ve hesaplar şeklinde iki ayrı seçenek olabilir. Garanti'de böyle örneğin.

Akbank'ta kartınız dijitalse herhangi bir şekilde beklemeden QR ödemesi yapabiliyiorsunuz. Ama diğer bankalar kartın gelmesini bekletiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı