O Onur_Vatansever Centipat Katılım 1 Mart 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2025 #1 Kredi kartı kullanmadan Robux almanın bir yöntemi var mı?
Osimhen Paşa Centipat Katılım 3 Şubat 2024 Mesajlar 334 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 5 Ağustos 2025 #2 BİM veya başka süpermarketlerde Play kodları var, onu Gmail hesabını aktarıp oyun üzerinden yapılabilir diye düşünüyorum.
BİM veya başka süpermarketlerde Play kodları var, onu Gmail hesabını aktarıp oyun üzerinden yapılabilir diye düşünüyorum.
S suyucokseviyom Zeptopat Katılım 14 Temmuz 2025 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Kadın 5 Ağustos 2025 #3 Onur_Vatansever dedi: Kredi kartı kullanmadan Robux almanın bir yöntemi var mı? Genişletmek için tıkla... Papara, Tosla gibi kartlara para yükleyip alabilirsiniz.
Onur_Vatansever dedi: Kredi kartı kullanmadan Robux almanın bir yöntemi var mı? Genişletmek için tıkla... Papara, Tosla gibi kartlara para yükleyip alabilirsiniz.
Eneskartal0 Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 349 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2025 #4 Osimhen Paşa dedi: BİM veya başka süpermarketlerde play kodları var, onu Gmail hesabını aktarıp oyun üzerinden yapılabilir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Roblox Türkiye'de kapalı olduğu için, Play Store üzerinden alamıyorsun.
Osimhen Paşa dedi: BİM veya başka süpermarketlerde play kodları var, onu Gmail hesabını aktarıp oyun üzerinden yapılabilir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Roblox Türkiye'de kapalı olduğu için, Play Store üzerinden alamıyorsun.
Osimhen Paşa Centipat Katılım 3 Şubat 2024 Mesajlar 334 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 5 Ağustos 2025 #5 Eneskartal0 dedi: Roblox Türkiye'de kapalı olduğu için, Play Store üzerinden alamıyorsun. Genişletmek için tıkla... Hocamın dediği doğru @Eneskartal0 mecburen yabancı kaynaklı bir siteden alınmak zorunda bir an kapalı olduğunu unutmuşum
Eneskartal0 dedi: Roblox Türkiye'de kapalı olduğu için, Play Store üzerinden alamıyorsun. Genişletmek için tıkla... Hocamın dediği doğru @Eneskartal0 mecburen yabancı kaynaklı bir siteden alınmak zorunda bir an kapalı olduğunu unutmuşum
O Onur_Vatansever Centipat Katılım 1 Mart 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2025 #6 Yanlış bilgi suyucokseviyom dedi: Papara, Tosla gibi kartlara para yükleyip alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam bu kartlar benim bildiğim son Papara olayıyla kullanıma kapatıldı. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ağustos 2025
suyucokseviyom dedi: Papara, Tosla gibi kartlara para yükleyip alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam bu kartlar benim bildiğim son Papara olayıyla kullanıma kapatıldı.
Eneskartal0 Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 349 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2025 #7 Onur_Vatansever dedi: Hocam bu kartlar benim bildiğim son Papara olayıyla kullanıma kapatıldı. Genişletmek için tıkla... Hayır, Papara şu an kullanıma aktif.
Onur_Vatansever dedi: Hocam bu kartlar benim bildiğim son Papara olayıyla kullanıma kapatıldı. Genişletmek için tıkla... Hayır, Papara şu an kullanıma aktif.
O Onur_Vatansever Centipat Katılım 1 Mart 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2025 #8 Eneskartal0 dedi: Hayır, Papara şu an kullanıma aktif. Genişletmek için tıkla... Şu an şok gibi bir marketten Papara alıp kullanmak mümkün mü? Geçen kara para tarzı bir sebepten bu kartlar kapatılmadı mı?
Eneskartal0 dedi: Hayır, Papara şu an kullanıma aktif. Genişletmek için tıkla... Şu an şok gibi bir marketten Papara alıp kullanmak mümkün mü? Geçen kara para tarzı bir sebepten bu kartlar kapatılmadı mı?
XYZZYX Centipat Katılım 18 Mayıs 2024 Mesajlar 487 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 5 Ağustos 2025 #9 Onur_Vatansever dedi: Şu an şok gibi bir marketten Papara alıp kullanmak mümkün mü? Geçen kara para tarzı bir sebepten bu kartlar kapatılmadı mı? Genişletmek için tıkla... Papara kapatılmadı, inceleme başlatıldı. Şoku bilmiyorum ama carrefoursa'da var.
Onur_Vatansever dedi: Şu an şok gibi bir marketten Papara alıp kullanmak mümkün mü? Geçen kara para tarzı bir sebepten bu kartlar kapatılmadı mı? Genişletmek için tıkla... Papara kapatılmadı, inceleme başlatıldı. Şoku bilmiyorum ama carrefoursa'da var.
Eneskartal0 Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 349 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2025 #10 Onur_Vatansever dedi: Şu an şok gibi bir marketten Papara alıp kullanmak mümkün mü? Geçen kara para tarzı bir sebepten bu kartlar kapatılmadı mı? Genişletmek için tıkla... Hayır sadece incelemeye alınmıştı, ama şu an öyle bir durum yok. Açmak istersen bir kendine hesap, bir de veline bir hesap açman lazım.
Onur_Vatansever dedi: Şu an şok gibi bir marketten Papara alıp kullanmak mümkün mü? Geçen kara para tarzı bir sebepten bu kartlar kapatılmadı mı? Genişletmek için tıkla... Hayır sadece incelemeye alınmıştı, ama şu an öyle bir durum yok. Açmak istersen bir kendine hesap, bir de veline bir hesap açman lazım.