Kredi kartının ekstre tarihi var o tarihe göre ödersiniz. İsterseniz 5100 isterseniz minimum ödemesini yatırırsınız. Ama minimum ödemeyi tavsiye etmiyorum. Nakit avans alma limitin düşer.
Kredi kartının ekstre tarihi var o tarihe göre ödersiniz. İsterseniz 5100 isterseniz minimum ödemesini yatırırsınız. Ama minimum ödemeyi tavsiye etmiyorum. Nakit avans alma limitin düşer.
11 Kasım'da borcunuz kesilecek. Kartınızın limiti 13.000₺ ise 5100₺ borcunuz varsa 1020-1050₺ arası asgari ödeme çıkar. Kalan borçlar günlük faize işlenir ve aralık'da 80-100₺ arası daha fazla ödeme yaparsınız.
11 Kasım'da borcunuz kesilecek. Kartınızın limiti 13.000₺ ise 5100₺ borcunuz varsa 1020-1050₺ arası asgari ödeme çıkar. Kalan borçlar günlük faize işlenir ve aralık'da 80-100₺ arası daha fazla ödeme yaparsınız.
Daha fazla olmaz korkma.
ayrıca kart sekmesinden kart ayarlarını bul ve oradan hesap kesim tarihini maaşının geldiği güne göre güncelle gecikmeye girmemeye çalış mümkünse hesap kesimi günü hemen öde.
2 3 ay son ödeme tarihini geçirirsen kartı kitleyebilirler.
Ayrıca mutlaka her ay 100 200 asgari üstü ödeme yapmaya çalış direk asgari diye o rakamı ödeme sık sık asgari ödemelerde de kartı kilitleyip dönem borcunu öde diyebiliyorlar hem de kredi puanı için avantajın olur.
İsterseniz borcunuzun tamamını kapatabilirsiniz. Asgari ödeme en az ödenmesi gereken tutardır. Benim tavsiyem tamamını ödemeniz eğer durumunuz sıkışıksa asgarisini ödeyip diğer aya atabilirsiniz.