MehmetS00 Hectopat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 325 Çözümler 5 24 Mayıs 2020 #11 Sanal kart çok zahmetli bir iş değil aslında. Süre hakkında bir şey belirtemeyeceğim daha önce bizzat başıma gelmediği için.
Sanal kart çok zahmetli bir iş değil aslında. Süre hakkında bir şey belirtemeyeceğim daha önce bizzat başıma gelmediği için.
Gourbel Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2021 #12 Hocam nasıl çözdünüz veya çözebildiniz mi, aynı sorun bende var şuan ?
D. Deniz MARANGOZ Hectopat Katılım 8 Haziran 2019 Mesajlar 305 Yer Konya, Türkiye. Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2021 #13 Gourbel dedi: Hocam nasıl çözdünüz veya çözebildiniz mi, aynı sorun bende var şuan ? Genişletmek için tıkla... Bir kaç gün içinde otomatik kalkıyor.
Gourbel dedi: Hocam nasıl çözdünüz veya çözebildiniz mi, aynı sorun bende var şuan ? Genişletmek için tıkla... Bir kaç gün içinde otomatik kalkıyor.
mnigdelioglu Femtopat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #14 D. Deniz MARANGOZ dedi: Şimdi sanal kart aç kartı hesaba bağla sıkıntı çıksın bankayı ara, düşünürken bile daral geldi. En iyisi bekleyeyim ne kadar sürer benim bir şey yapmam gerekir mi? Genişletmek için tıkla... hocam olay çözümlendiyse nasıl çözümlendi acaba ??
D. Deniz MARANGOZ dedi: Şimdi sanal kart aç kartı hesaba bağla sıkıntı çıksın bankayı ara, düşünürken bile daral geldi. En iyisi bekleyeyim ne kadar sürer benim bir şey yapmam gerekir mi? Genişletmek için tıkla... hocam olay çözümlendiyse nasıl çözümlendi acaba ??
Gourbel Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2021 #15 mnigdelioglu dedi: hocam olay çözümlendiyse nasıl çözümlendi acaba ?? Genişletmek için tıkla... Kartımda 5000 TL harcama limiti varmış benim, bu yüzden satın alamamışım.
mnigdelioglu dedi: hocam olay çözümlendiyse nasıl çözümlendi acaba ?? Genişletmek için tıkla... Kartımda 5000 TL harcama limiti varmış benim, bu yüzden satın alamamışım.