Lüfer Kilopat Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 2.073 Çözümler 34 7 Kasım 2023 #1 Merhaba. Hepsiburada üzerinden bir kulaklık satın alacağım fakat taksit yapmak istiyorum. Garanti BBVA kullanıyorum mümkün müdür? Kredi kartım yok.
Merhaba. Hepsiburada üzerinden bir kulaklık satın alacağım fakat taksit yapmak istiyorum. Garanti BBVA kullanıyorum mümkün müdür? Kredi kartım yok.
LAPSEKİLLİ BIG SMOKE Yottapat! Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.160 Makaleler 65 Çözümler 1.032 Yer KKTC Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2023 #2 Hayır, mümkün değil. Banka kartına taksit yapılamıyor, kredi kartınızın olması lazım. Aynı şekilde ön ödemeli kartlara da taksit yapılamıyor.
Hayır, mümkün değil. Banka kartına taksit yapılamıyor, kredi kartınızın olması lazım. Aynı şekilde ön ödemeli kartlara da taksit yapılamıyor.
Jobs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 4.914 Makaleler 6 Çözümler 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2023 #3 Silinen üye dedi: Merhaba. Hepsiburada üzerinden bir kulaklık satın alacağım fakat taksit yapmak istiyorum. Garanti BBVA kullanıyorum mümkün müdür? Kredi kartım yok. Genişletmek için tıkla... HepsiPay var ancak kredi kartı istiyor mu hatırlamıyorum. Hepsiburada size göre bir limit belirliyor. Ona göre her ay taksit miktarı kadar kartınızın içinden çekiyor. Bu arada taksitte vade farkı oluyor.
Silinen üye dedi: Merhaba. Hepsiburada üzerinden bir kulaklık satın alacağım fakat taksit yapmak istiyorum. Garanti BBVA kullanıyorum mümkün müdür? Kredi kartım yok. Genişletmek için tıkla... HepsiPay var ancak kredi kartı istiyor mu hatırlamıyorum. Hepsiburada size göre bir limit belirliyor. Ona göre her ay taksit miktarı kadar kartınızın içinden çekiyor. Bu arada taksitte vade farkı oluyor.
LAPSEKİLLİ BIG SMOKE Yottapat! Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.160 Makaleler 65 Çözümler 1.032 Yer KKTC Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2023 #4 Bazı ürünlerde vade farkı uygulanmayabiliyor. Satıcıdan satıcıya göre değişkenlik gösterir.