Kredi kartı taksitlendirme nasıl yapılır?

barisakarsu

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS TUF A15 Laptop
GPU: RTX 4050
CPU: Ryzen 7 7435HS
RAM: 16 GB
SDD: 1 TB + 512 GB
Merhaba. Kredi kartımla mağazalardan (MediaMarkt, Teknosa, vatan gibi) Xbox Series S almak istiyorum diyelim. 18k oluyor peşin 5K ödesem 13K oluyor. O 13K'yı taksitlendirme yapabilir miyim? Veya 13K değil de mağazalarda peşin ödeyince indirim oluyor mu mesela o 13K 12, 11 veya 10k oluyor mu? Yoksa böyle bir şey hiç mi yok? Bir de mesela kredi kartında limit yetmiyor diyelim. 15k limit var ben kartın içine 3K daha atıp o 18K'lık ürünü alabilir miyim taksitle?

Merhaba. Kredi kartımla mağazalardan (MediaMarkt, Teknosa, vatan gibi) Xbox Series S almak istiyorum diyelim. 18k oluyor peşin 5K ödesem 13K oluyor. O 13K'yı taksitlendirme yapabilir miyim? Veya 13K değil de mağazalarda peşin ödeyince indirim oluyor mu mesela o 13K 12, 11 veya 10k oluyor mu? Yoksa böyle bir şey hiç mi yok? Bir de mesela kredi kartında limit yetmiyor diyelim. 15k limit var ben kartın içine 3K daha atıp o 18K'lık ürünü alabilir miyim taksitle?

Evet ben PC alırken 10 bin TL'sini verdim 20 bin TL'sini taksit yaptirdim.

Hocam indirim için Vatan'a gidebilirsiniz diğer yerlerde bu tarz bir indirim yapıldığını görmedim.
Hocam o dediğim indirimden değil mi? Yanlış anlamadınız yani.

Hocam satıcının inisiyatif alıp indirim yapmasından bahsediyorum. Sizin indirim istemeniz veya nakit ile ödeme yapmanız gibi durumlarda esneklik sağlıyorlar.
Hocam o ayrı zaten ama ben mesela 18k ürünü 5K peşin versem 13K da indirim yapar mı? 2-3K'da olsa.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı