Kredi Kartı Taksitlendirme Toplam Borç Fazla Gözüküyor

Dark Winter

Kilopat
Ziraat kartım ile 4 aylık sonradan taksitlendirme yaptım. 129,52 TL 4 aya taksitlendirdi fakat toplam borç niye 259,04 TL gözüküyor?

Screenshot_20210228-110600.jpg

Sonradan taksitlendirmeler de faiz koyuyor ciddi anlamda. Ama 130 tl ye 130 tl faiz koymaz yani
6 ay üstünde faiz oluyormuş baktım benim yaptığım 4 taksitlendirmede faiz kesinti toplamı sıfır yazıyordu.
Bu sonradan taksitlendirmede galiba hesap kesim tarihinden önce iptal edilebiliyor o yüzden görünüyor diye düşünüyorum yarın hesap kesim günü bakalım ne olacak.

6 ay üstünde faiz oluyormuş baktım benim yaptığım 4 taksitlendirmede faiz kesinti toplamı sıfır yazıyordu.
Bu sonradan taksitlendirmede galiba hesap kesim tarihinden önce iptal edilebiliyor o yüzden görünüyor diye düşünüyorum yarın hesap kesim günü bakalım ne olacak.
28 şubatlı ödeme de 0/0 yazıyor onu ödemeyeceksiniz herhalde sistemde bir sıkıntı olmuş olabilir. Taksitlendirmeyi yeni yaptınız muhtemel o düzelir

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı