MertTR12 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2017 Mesajlar 1.534 Çözümler 4 Yer Muğla/Bodrum Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2022 #1 Merhabalar, gece saatlerinde babamın sanal kartından alişveriş yapmayı denemişler. Nereden yapıldığını nasıl öğrenirim? Hesabım hacklenmiş olabilir. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mart 2022
Merhabalar, gece saatlerinde babamın sanal kartından alişveriş yapmayı denemişler. Nereden yapıldığını nasıl öğrenirim? Hesabım hacklenmiş olabilir.
5 56153 Zettapat Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.165 Makaleler 25 Çözümler 624 16 Mart 2022 #2 Gelen mesajda yazmıyorsa bankayı arayıp öğrenebilirsiniz ve kartı kapatabilirsiniz.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.185 Makaleler 3 Çözümler 194 16 Mart 2022 #3 Sanal kartı kapatıp bankayla iletişime geçin.
A aynştaynX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 1.820 Makaleler 1 Çözümler 9 16 Mart 2022 #4 Bankayı ararsan o görür belki nereden denendiğini. Zaten sanal kartmış onu da iptal edip yeni sanal kart oluşturun.
Bankayı ararsan o görür belki nereden denendiğini. Zaten sanal kartmış onu da iptal edip yeni sanal kart oluşturun.
MertTR12 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2017 Mesajlar 1.534 Çözümler 4 Yer Muğla/Bodrum Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2022 #5 Müşteri hizmetleri discord sitesi üzerinden 5 milyar para çekilmeye çalışılmış dedi bu nasıl oluyor?
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.185 Makaleler 3 Çözümler 194 17 Mart 2022 #6 MertTR12 dedi: Müşteri hizmetleri Discord sitesi üzerinden 5 milyar para çekilmeye çalışılmış dedi bu nasıl oluyor? Genişletmek için tıkla... Birileri kart bilgilerini ele geçirmiş. İçindeki parayı Discord üzerinden aklamaya çalışmışlar.
MertTR12 dedi: Müşteri hizmetleri Discord sitesi üzerinden 5 milyar para çekilmeye çalışılmış dedi bu nasıl oluyor? Genişletmek için tıkla... Birileri kart bilgilerini ele geçirmiş. İçindeki parayı Discord üzerinden aklamaya çalışmışlar.
MertTR12 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2017 Mesajlar 1.534 Çözümler 4 Yer Muğla/Bodrum Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2022 #7 ItsAllGoodman dedi: Birileri kart bilgilerini ele geçirmiş. İçindeki parayı Discord üzerinden aklamaya çalışmışlar. Genişletmek için tıkla... Böyle birşey mümkün mü ilk defa duydum kapalıydı alişverişe bişey yapamamışlar allahtan.
ItsAllGoodman dedi: Birileri kart bilgilerini ele geçirmiş. İçindeki parayı Discord üzerinden aklamaya çalışmışlar. Genişletmek için tıkla... Böyle birşey mümkün mü ilk defa duydum kapalıydı alişverişe bişey yapamamışlar allahtan.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.185 Makaleler 3 Çözümler 194 17 Mart 2022 #8 MertTR12 dedi: Böyle bir şey mümkün mü ilk defa duydum kapalıydı alişverişe bir şey yapamamışlar Allah'tan. Genişletmek için tıkla... Mümkün.
MertTR12 dedi: Böyle bir şey mümkün mü ilk defa duydum kapalıydı alişverişe bir şey yapamamışlar Allah'tan. Genişletmek için tıkla... Mümkün.
Mysmeh Kilopat Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 814 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #9 Hocam konu eski ama aynı durumu bende yaşıyorum Trendyol'dan 3 farklı kartımdan alışveriş yapmaya çalışılıyor SMS ile şifre geldi ne yapmalıyım bankayla konuşup kartımı mı kapattirmaliyim?
Hocam konu eski ama aynı durumu bende yaşıyorum Trendyol'dan 3 farklı kartımdan alışveriş yapmaya çalışılıyor SMS ile şifre geldi ne yapmalıyım bankayla konuşup kartımı mı kapattirmaliyim?