R RayOula Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2016 Mesajlar 1.015 Çözümler 15 6 Ağustos 2023 #1 Garanti bonus kredi kartında para var ama hesapta yok. Galiba direkt karttan para gönderme varmış. EFT'de süreç normal alışveriş gibi mi işler yoksa daha farklı bir şey olur mu?
Garanti bonus kredi kartında para var ama hesapta yok. Galiba direkt karttan para gönderme varmış. EFT'de süreç normal alışveriş gibi mi işler yoksa daha farklı bir şey olur mu?
omersrn71 Hectopat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 353 Çözümler 6 Yer Dünya 6 Ağustos 2023 #11 RayOula dedi: Garanti bonus ödemiyor maalesef. Her yolu denedim. Bulunduğum ilçenin vergi dairesini kabul etmiyor. Genişletmek için tıkla... İnteraktif vergi dairesi üzerinden istediğiniz kredi kartıyla ödeme yaparsınız. Artı 0 Eksi
RayOula dedi: Garanti bonus ödemiyor maalesef. Her yolu denedim. Bulunduğum ilçenin vergi dairesini kabul etmiyor. Genişletmek için tıkla... İnteraktif vergi dairesi üzerinden istediğiniz kredi kartıyla ödeme yaparsınız.
KS KS R RayOula Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2016 Mesajlar 1.015 Çözümler 15 6 Ağustos 2023 #12 omersrn71 dedi: İnteraktif vergi dairesi üzerinden istediğiniz kredi kartıyla ödeme yaparsınız. Genişletmek için tıkla... Denedim hocam, kabul etmiyor, hata veriyor. Daha kaç defa yazayım. Artı 0 Eksi
omersrn71 dedi: İnteraktif vergi dairesi üzerinden istediğiniz kredi kartıyla ödeme yaparsınız. Genişletmek için tıkla... Denedim hocam, kabul etmiyor, hata veriyor. Daha kaç defa yazayım.