Kredi kartıyla Origin Access nasıl ödenir?

Kalipsogen

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Biliyorsunuz ki bu ay Origin Access Basic kampanyada. 1 Euro gibi bir ücreti var. Ben üniversite öğrencisiyim ve Ziraat'in genç kartını kullanıyorum. Dün Origin Access Basic üyeliği yaptım. Lakin provizyondaki işlemler kısmında dolar olarak gözüküyor ve hala provizyondan çıkmadı. Bu ücreti ödemem için ayrıca döviz hesabı açmama gerek var mı yoksa ziraat direkt TL olarak mı yansıtacak bana?

Olamadım işte parayı aldılar Access gelmedi. 3 hafta bir Origin müşteri hizmetleri bir Ziraat bankası ile görüşe görüşe en son 1 ayın sonunda anca alabildim paramı.
Origin doğru düzgün ödeme sistemi getirene kadar Origin üzerinden alışveriş yapmam. Key almak çok daha mantıklı.

Aynı durumu yaşamışız konuda da belirttim. Harcama itirazı ile çözmüş birçok kişi, siz nasıl çözdünüz?

Dostum banka kartınla alışveriş yaptın sanırım. Bence banka kaynaklı da sıkıntı var. Banka kartıyla alışveriş yaptığında direkt kuru hesaplayıp ödeme yapmıyor. Ben kredi kartı yapınca 1.11 usd yazıyor mesela ama provizyonda. Hala hesaplamalarını bekliyorum. Game satış'ın Key'lerine baktım hesap satıyorlar genelde hoşuma gitmiyor hesap Key olayı.

Aynı durumu yaşamışız konuda da belirttim. Harcama itirazı ile çözmüş birçok kişi, siz nasıl çözdünüz?
Valla tam hatırlamıyorum ama benimde öyle bir şeyle çözüldü galiba. Dediğim gibi bir yandan bankayı aradım öbür yandan Origin destekten sürekli yazdım falan 1 ay sonunda bankadan mesaj geldi itiraza konu olan paranız X TL hesabınıza yatmıştır diye.

@Kalipsogen hesap verseler bende almazdım. Direk normal key veriyorlar. Verilen keyi Origin'e giriyorsun ve hesabına otomatik olarak 1 aylık Origin Access Basic tanımlanıyor. Eğer Access Premium alırsan Premium tanımlanır. Gayet güvenli bir olay ama sen bilirsin yinede. Ben benim yaşadığım sıkıntıları yaşama diye söyledim. Çok uğraşırsın sonra.

Hocam aldım artık da bir daha alacağımda Game satış'dan alayım. Rica etsem link atabilir misiniz? Bulamadım da.

Buyur bu linkteki'ni aldım ben. 1,5 saat içerisinde teslim edildi. Yalnız teslimat saatlerine dikkat et. Mesai saatleri dışında alma, ne olur ne olmaz. Bu arada son 3 ürün kalmış haberin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…