Kredi Kartsız Bilgisayar Toplanabilir mi?

MehmetSrtkya

Megapat
Yer
Manisa
Daha fazla  
Meslek
Bilişim Teknoloji Alanı
Merhabalar yazın Temmuz gibi sistem toplayacağım. Hatta parçaları netleştirdim, kredi kartımız yok. Vatan Bilgisayar üzerinden almak istiyoruz. Kredi Kartımız olmadan Taksitle alabilir miyiz? Yardımlarınız için teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bazı siteler kapıda ödeme olanağı sunuyor. Zengin değilseniz gidip vatandan sistem toplamayın. Aynı bileşenlere ekstra 1000-1500 ₺ fazla para vereceksiniz. Neymiş güvenilir. Kredi kartı bilgilerinizi girdiğiniz an hackerlar tarafından çalınıp kenara atılmayacak merak etmeyin.

Kredi Kartımız olsa zaten Sinerji den alışveriş yapacaktım Kredi kartı olmadığı için de vatan böyle bir imkan sunuyor mu diye sormak istedim

@@Silinen üye
Banka kartınız bile yok mu gerçekten? Tanıdığınıza parayı verin onun kartı üzerinden alın. Gidip mağazdan alsanız gereksiz harcama olacak. Ya da banka kartı çıkartın.

Hayır yok yani ben ininal kart kullanıyorum oyun veya 200-300 TL lik şeyler için, yani kredi kartsız taksit yapılmıyor.

Hepsiburada'dan alışveriş kredisi kullanabilirsiniz.

Hiç tanıdık birinde kart yok mu? Ona verin parasını, o kartından ödesin.

Hayır Vatan Dan kredi kartı olmadan taksit yapamazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…