Kredi nasıl alırım?

coroglen13

Femtopat
Daha fazla  
Kimseden borç almak istemiyorum. Psikologa gideceğim de 3 4 bin lazım 2 ay sonuna kadar. Babam bilgisayar aldı geçenlerde yani bunu da isteyemem. 2'si de lazımdı büyük olanını halledeyim dedim, diğerini toplarım dedim. İlk haftayı kurtardık, sonrası için planlar istediğim gibi gitmedi. Ziraat, Garanti ve Enpara'dan istedim olumsuz yanıt geldi. Yok mu öğrenciye faizi düşük kredi veren bir banka?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok mu öğrenciye faizi düşük kredi veren bir banka?

Ayda 27-28 bin TL gelirim olduğu halde ben bile zor kredi çektim. Özellikle hep 100-150 bin TL gibi yüksek meblağ verme peşindeler. 5-10 bin TL arası neden bilmiyorum ama paran olsa bile zor veriyorlar.

Bir de VakıfBank'a başvurun.

Borcum yok, kara listede filan değilim. Eşime araba almak için 300 bin lira araç kredisi çekmek istedim sonuç olumsuz. Bankalar bu ara nedense kimseye kredi vermek istemiyorlar. Sebebleri ucuz kredi çekip dolar alıyorlar diye kredi vermiyorlarmış.

Öğrenciyse işin daha zor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kimseden borç almak istemiyorum. Psikologa gideceğim de 3 4 bin lazım 2 ay sonuna kadar. Babam bilgisayar aldı geçenlerde yani bunu da isteyemem. 2'si de lazımdı büyük olanını halledeyim dedim, diğerini toplarım dedim. İlk haftayı kurtardık, sonrası için planlar istediğim gibi gitmedi. Ziraat, garanti ve Enpara'dan istedim olumsuz yanıt geldi. Yok mu öğrenciye faizi düşük kredi veren bir banka?

Taksitli kredi alabilirsin. Kredi kartın varsa limiti de yeterli ise, mesela 5K limitin varsa 4K taksitli para alabilirsin. 12 taksite kadar yapılıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı