Kredi notu nasıl yükseltilebilir?

Teminatlı kartlar nasıl oluyor? Hesapta parayı ne kadar tutmam gerek? Eğer okuduğum gibi kartı kullandığım süre boyunca para tutmam gerekiyorsa kartın ne anlamı var ki?

Teminatlı kartlar nasıl oluyor? Hesapta parayı ne kadar tutmam gerek? Eğer okuduğum gibi kartı kullandığım süre boyunca para tutmam gerekiyorsa kartın ne anlamı var ki?
Teminatlı kartlar genel olarak ;
  1. Evden çalışanlar
  2. Öğrenciler
  3. Maaş geliri olmayanlar
  4. Avukat,icra takip olanlar
  5. Findex puanı hiç olmayanlar
  6. Findex puanı 500 olanlar için.
Yani herhangi bir gecikme yasal takibi olmayan çalışan biri zaten maaş aldığı bankadan veya başka bankadan blokesiz kart alabilir..

Para sizin belirlediğiniz miktarda vadeli hesaba 6 ay yatırılıyor.
Paraya güvenle size istediğiniz limit kart veriliyor.
Siz bu kartla 6 ay maximum 60-70% kartı kullanıyorsunuz.
Hem puanda hem hesapta hareketlilik..

Borcu zamanında tamamını ödemek riski kaldırıyor.
Bu 6 ay sonra risk gider kalkarsa içerdeki para tekrar bloke olmadan çekilir...

Kredi notum 1200 civarında. Hesaplarda da yüklü olmasa da para tutuyorum. Ama giriş çıkış yapan para fazla. Maaş hesabım yok. Enpara hesabım var şirket ödemelerimi oraya gönderiyor. Teminatlı kart alsam 100k para yatırmayı düşünüyorum. Bu parayı ne kadar tutacaklarını kesin olarak bilirsem sorun yaşamam. Ama ne kadar tutacaklarını bilmem lazım.

Minimum 6ay ..siz 100.000 değil 50,000 hatta 20,000 blokeye koyun..

Minimum 6ay. Siz 100.000 değil 50,000 hatta 20,000 blokeye koyun.

Hocam seninle aynı durumdayım kapalı icram var puanım 500 bloke teminatlı kart alsam borç limit oranında dikkat edersem 1400'lü seviyelere gelmem ne kadar sürer? Sen kaç ayda geldin o seviyelere?

Minimum 6ay ..siz 100.000 değil 50,000 hatta 20,000 blokeye koyun..
Hocam selamlar. Dediklerinizin hepsini yaptım. Bunları konuşmadan önce kredi puanım 1142’ydi. Sonrasında aylarca her dediğinizi yaptım. Ayrıca hesaplarımda para da tutuyorum. Hiç gecikme yapmadım. Hepsini gününde/öncesinde tam tutarında veya kredi kartına fazla para atarak ödedim. Şu an kredi notum 1106. Aylardır hiçbir şey yapmamış gibi hissediyorum. Kredi kartları kredileri patlak tanıdıklarım hala limit yükseltebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…