Merhaba arkadaşlar. Saçım biraz uzun ve kıvırcık aklımda Nishman markasının waxini almak var ama krem mı yoksa Aqua mı almalıyım emin değilim. Saçım sert olsun istemiyorum ama yaşadığım yerde rüzgar oluyor sizce hangisini kullanmalıyım veya hem yumuşak tutup rüzgara dayanıklı wax var mı?
NISHMAN 07 Gold One Aqua Saç Şekillendirici Wax - Lüks Parlaklık Ve Güçlü Tutuculuk 150 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Urban Care Style Guide Doğal Ve Mat Görünüm Sağlayan Wax - Esnek Tutuş - Vegan - 100 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Buyurun o zaman, hem sert yapmıyor hem saç dağılmıyor. Bütçe artarsa buna da bakabilirsiniz;
Osis Mess Up Mat Şekillendirici Gum Macun 100ml | Orta Tutuş Mat Görünüm Kolay Şekil Esnek Wax yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Urban Care Style Guide Doğal Ve Mat Görünüm Sağlayan Wax - Esnek Tutuş - Vegan - 100 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Buyurun o zaman, hem sert yapmıyor hem saç dağılmıyor. Bütçe artarsa buna da bakabilirsiniz;
Osis Mess Up Mat Şekillendirici Gum Macun 100ml | Orta Tutuş Mat Görünüm Kolay Şekil Esnek Wax yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Ben kullanıyorum hocam, saçıma wax sürdüğüm bile belli olmuyor. Ben mercimek tanesi kadar sürüyorum o bile tutuyor. Siz miktarı duruma göre arttırarak kullanabilirsiniz. Aman fazla kaçırmayın. Benim saçı rahat rahat tutuyor rüzgarlarda.
Ben kullanıyorum hocam, saçıma wax sürdüğüm bile belli olmuyor. Ben mercimek tanesi kadar sürüyorum o bile tutuyor. Siz miktarı duruma göre arttırarak kullanabilirsiniz. Aman fazla kaçırmayın. Benim saçı rahat rahat tutuyor rüzgarlarda.
Anladım hocam bu ürün nemli saça sürülür değil mi saçım kısayken sürüp öyle kabarmadan tutmasını istiyorum bir de hocam bu ürün saçı düzleştirmez değil mi keratin falan yazıyorda üstünde.
Anladım hocam bu ürün nemli saça sürülür değil mi saçım kısayken sürüp öyle kabarmadan tutmasını istiyorum bir de hocam bu ürün saçı düzleştirmez değil mi keratin falan yazıyor da üstünde.
Nemli saça sürülür fakat kuru saça sürülürse daha iyi tutar. Neredeyse her wax için geçerli bu. Saçı düzleştirmez hocam merak etmeyin, saç maskesi değil ki bu.
Nemli saça sürülür fakat kuru saça sürülürse daha iyi tutar. Neredeyse her wax için geçerli bu. Saçı düzleştirmez hocam merak etmeyin, saç maskesi değil ki bu.