Beyler miktodonda ki gürültü için krips indirdim, bayağı iyi bir program fakat haftada 120 dakika kullanabiliyorsun. Buna benzer arkadaki gürültüyü azaltan uygulama biliyor musunuz? Ben VoiceMeeter banana kullanıyorum onda arka plandan gelen gürültüleri azaltmak için ayar vs varsa söyleyebillir misiniz acaba?
Ekran kartınız nedir? GTX ekran kartlarında çalıştırmak için küçük bir hacki var diye biliyorum. AMD ekran kartınız varsa True Audio Next'e bakabilirsiniz. Geri kalmış bir uygulama ama. NVIDIA'nın RTX Voice'u muhteşem bir şey.
Ekran kartınız nedir?GTX ekran kartlarında çalıştırmak için küçük bir hacki var diye biliyorum. AMD ekran kartınız varsa True Audio Next'e bakabilirsiniz. Geri kalmış bir uygulama ama. Nvidia'nın RTX Voice'u muhteşem bir şey.
The new nVIDIA RTX Voice works just fine without an RTX GPU and on windows 7 too but you still need an nVIDIA GPU it will not work with an AMD GPU, tested and working on a GTX 1080 and a Titan V, here's how to make it install... After executing the installer and getting the message that stops...
rtx voice ile rtx serisi kartlara sahip kullanıcıların cisco webex, zoom, skype, twitch, xsplit, obs, discord, ve slack üzerinden gerçekleştirecekleri sesli görüşmeler ya da canlı yayınlarındaki gürü…
The new nVIDIA RTX Voice works just fine without an RTX GPU and on windows 7 too but you still need an nVIDIA GPU it will not work with an AMD GPU, tested and working on a GTX 1080 and a Titan V, here's how to make it install... After executing the installer and getting the message that stops...
rtx voice ile rtx serisi kartlara sahip kullanıcıların cisco webex, zoom, skype, twitch, xsplit, obs, discord, ve slack üzerinden gerçekleştirecekleri sesli görüşmeler ya da canlı yayınlarındaki gürü…