oxdiyus Hectopat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2020 #11 Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Ekşi Sözlük'te çevirisi var. Eki Görüntüle 610455 Genişletmek için tıkla... Benim C sürücüsünde temp yok ki oxdiyus dedi: Benim C sürücüsünde temp yok ki Genişletmek için tıkla... Tamamdır çözdüm Son düzenleme: 8 Temmuz 2020
Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Ekşi Sözlük'te çevirisi var. Eki Görüntüle 610455 Genişletmek için tıkla... Benim C sürücüsünde temp yok ki oxdiyus dedi: Benim C sürücüsünde temp yok ki Genişletmek için tıkla... Tamamdır çözdüm
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 8 Temmuz 2020 #12 WinRAR kullanıyorsundur herhalde, RTX Voice Installer üzerine sağ tıkla Klasöre Ayıkla de. Onun içinden setup'ı çalıştır. Nasıl çözdün?
WinRAR kullanıyorsundur herhalde, RTX Voice Installer üzerine sağ tıkla Klasöre Ayıkla de. Onun içinden setup'ı çalıştır. Nasıl çözdün?
oxdiyus Hectopat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2020 #13 Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: WinRAR kullanıyorsundur herhalde, RTX Voice Installer üzerine sağ tıkla Klasöre Ayıkla de. Onun içinden setup'ı çalıştır. Nasıl çözdün? Genişletmek için tıkla... Çalıştırı kullanarak.
Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: WinRAR kullanıyorsundur herhalde, RTX Voice Installer üzerine sağ tıkla Klasöre Ayıkla de. Onun içinden setup'ı çalıştır. Nasıl çözdün? Genişletmek için tıkla... Çalıştırı kullanarak.
U ufukkb Decapat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Kadın 14 Mayıs 2021 #14 Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Ekran kartınız nedir? GTX ekran kartlarında çalıştırmak için küçük bir hacki var diye biliyorum. AMD ekran kartınız varsa true Audio Next'e bakabilirsiniz. Geri kalmış bir uygulama ama. NVIDIA'nın RTX Voice'u muhteşem bir şey. Genişletmek için tıkla... Merhaba ben NVIDIA kullanıyorum fakat RTX Vocie i açmıyor.
Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Ekran kartınız nedir? GTX ekran kartlarında çalıştırmak için küçük bir hacki var diye biliyorum. AMD ekran kartınız varsa true Audio Next'e bakabilirsiniz. Geri kalmış bir uygulama ama. NVIDIA'nın RTX Voice'u muhteşem bir şey. Genişletmek için tıkla... Merhaba ben NVIDIA kullanıyorum fakat RTX Vocie i açmıyor.