Kripto alım-satımına %10 vergi gelecek!

Rte fanı değilim ama gerçekci konuşuyorum vergilerin fazla olduğu doğru ama saraya gitmiyor anlamıyorsunuz şunu.

Rte fanı değilim ama gerçekci konuşuyorum vergilerin fazla olduğu doğru ama saraya gitmiyor anlamıyorsunuz şunu.

Dediğiniz gibiyse bile neden saraya harcadığı bütçeyi eğitime tarıma ayırmıyor? Ne amacı var yani sarayın, ülkenin son savunma noktası mı?

ÖTV düşükken 4600 lira idi maaşım ve Clio o zaman 45.000 civarıydı, şuan maaşım 6820,23 lira ama Clio da 218.00 TL. Biri 5 katına çıkmışken birisi de 1,5 kat. Dalga geçmek için söylemiyorum ama yaşın yetmez be kardeşim

Dedim ya oranlarda doğru ve yanlışlar vardır elbette. Karşılık derken biraz açar mısınız ?
Burada sorgulanması gereken istihdam, istihdam olduğu sürece verginin vergisine ihtiyaç duyulmaz.
Şimdi konu sapıyor cevap vermeyince de yok kaçtı yok bir söyleyemedi yaftası yiyorum ama konu kripto paralarla ilgili ve ben bu konuda mesajlar yazdım. Denilen şeyler doğru ama yeri burası değil. Genel olarak verginin oranına itiraz edilebilir ama verip vermeme veya vergi gelip gelmemesi gibi keskin fark olmamalı.

Yaş 45 mi yoksa 54 mü? Karat verin. Burada da çok büyükmüş gibi davranmayın.

Sen mi RTE fanı değilsin? Güldürme beni ya da güleceğim.
İnsanlar açlıktan ölüyoruz diyor ama Erdoğan olmasa ülke yoktu diyorlar. Tüm her şeyin sorumlusu Kılıçdaroğlu diyorlar. Gerçekten anlamıyorum anlamak dahi sitemiyorum bu şahısları. Raportajları gördükçe kafayı yiyorum.

Bir de RTE'yi Atatürk'e tercih eden hayatsız tayfa da cabası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…