Kripto alım-satımına %10 vergi gelecek!

Yani siz bu alınan tüm vergilerin size göre fazla olan kısmının tamamen devlete harcanmadığına eminsiniz bu kadar net söylediğinize göre.

Dedim ya oranlarda doğru ve yanlışlar vardır elbette. Karşılık derken biraz açar mısınız ?
Tabii ki
Ben alınmasın demiyorum. Vergisiz bir millet düşünülemez zaten. Fakat, o kadar abartı vergiler alıp, sadece bir yoldan 150 TL almak, bana çok abartı geliyor. Bunun daha nice örnekleri var. Dediğim gibi alınmaması düşünülemez ama, zaten vergilerler ile yapılan bir yoldan da para alınmaz.

Şimdi sana kimliğimle bir şeyi daha atarım da her neyse. Kim bu devirde forumlara doğru yaş giriyor, gerçi yaşın Donanım Haber'e de yetmez
Yaşın ona yetmez buna yetmez diyerek yaşınızı belli ettiniz zaten hocam uzatmaya gerek yok.

Devletin okullarında devletin hastanelerinde beleş kullanınca laf etmiyosunuz ama bazı vergilerin fazla olduğu doğru.
Beleş mi? Kıçımdaki dona bile vergi vermişim nasıl beleş oluyor? Bu gidişle yaşama vergisi de gelecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…