OneDie Kilopat Katılım 25 Eylül 2018 Mesajlar 231 4 Aralık 2021 #1 Dostlar %100 olmadığını biliyorum ama kendi başıma altcoin teknik analiz için e-kurs tadında yararlı eğitim videoları arıyorum. Ücretli ücretsiz fark etmez. Site YouTube kanalı önerilerinizi bekliyorum.
Dostlar %100 olmadığını biliyorum ama kendi başıma altcoin teknik analiz için e-kurs tadında yararlı eğitim videoları arıyorum. Ücretli ücretsiz fark etmez. Site YouTube kanalı önerilerinizi bekliyorum.
K Kyras Kilopat Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 647 Makaleler 1 Çözümler 4 4 Aralık 2021 #2 Dostum 1 yıldır bu iş içindeyim, en iyi analizciler bile her zaman yanılabilir. Dersle olmaz bence bu iş.
Dostum 1 yıldır bu iş içindeyim, en iyi analizciler bile her zaman yanılabilir. Dersle olmaz bence bu iş.
OneDie Kilopat Katılım 25 Eylül 2018 Mesajlar 231 4 Aralık 2021 #3 Kyras dedi: Dostum 1 yıldır bu iş içindeyim, en iyi analizciler bile her zaman yanılabilir. Dersle olmaz bence bu iş. Genişletmek için tıkla... Tabii ki canım öyle de nasıl öğrenebilirim ondan bahsettim.
Kyras dedi: Dostum 1 yıldır bu iş içindeyim, en iyi analizciler bile her zaman yanılabilir. Dersle olmaz bence bu iş. Genişletmek için tıkla... Tabii ki canım öyle de nasıl öğrenebilirim ondan bahsettim.
K Kyras Kilopat Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 647 Makaleler 1 Çözümler 4 4 Aralık 2021 #4 OneDie dedi: Tabii ki canım öyle de nasıl öğrenebilirim ondan bahsettim. Genişletmek için tıkla... Youtubeden coinmarketi izleyebilirsin.
OneDie dedi: Tabii ki canım öyle de nasıl öğrenebilirim ondan bahsettim. Genişletmek için tıkla... Youtubeden coinmarketi izleyebilirsin.