Kripto cüzdan uygulaması önerisi

Zakli

Picopat
En fazla kripto varlık ve blok zincir destekleyen kripto cüzdan uygulaması hangisidir?

Dünyadaki potansiyeli olan veya olmayan tüm coinleri çıktığı gibi bünyesine ekleyen bir cüzdan uygulaması arıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dünyadaki potansiyeli olan veya olmayan tüm coinleri çıktığı gibi bünyesine ekleyen bir cüzdan uygulaması arıyorum.
Teknolojik ve güvenlik açısından mümkün olmayan bir durum. Yeni çıkan coinler farklı blok zincirlerinde olabiliyor. Hangi blok zincirinde coine yatırım yapmak istiyorsanız bunu öğrenin, bu blok zincirini destekleyen bir cüzdan bulun. Örneğin Solana zincirinde ki Phantom cüzdanına bir miktarda Solana atın ve bu ağda yeni çıkmış coinlere yatırım yapın.

Yeni çıkmış coinlere dikkat edin, Rug Pull yeme ihtimaliniz var.

En fazla kripto varlık ve blok zincir destekleyen kripto cüzdan uygulaması hangisidir?

Binance tabiki 800-900 çeşit coin desteği var..

Yeni coinlerdeki riskin farkındayım fakat zaten kesin satın alım için istemiyorum böyle bir uygulamayı. Yeni coinleri araştırmadan satın almak körlemesine dalış olur zaten fakat işe yarar coinler çıkması halinde neredeyse tüm zincirlerdeki en yeni coinleri görüp mantıklı olanları da tek uygulamadan almak istiyorum. Bildiğim kadarıyla en geniş coin ve zincir destekleyen uygulama trust wallet fakat daha genişi varsa duymak isterim

Binance tabiki 800-900 çeşit coin desteği var..
Trust daha fazla varlık ve zincir destekliyor hocam. Zaten halihazırda binance kullanıyorum fakat trust gibi yada trusttan daha fazla neredeyse tüm coin ve zincirleri destekleyen bir uygulama arayışındayım. Trusttan daha geniş yapıya sahip ve güvenilir bir uygulama biliyorsanız bilemek isterim.

Yeni çıkan tokenlerin %99'u scamdır. Bunlardan kazanç sağlayabilme olasılığınız sıfır. Bir gün 1 kazanır ertesi gün 2 kaybedersiniz.

Bunun için herhangi bir cüzdan kullanabilirsinz. Phantom, MetaMask, Trust Wallet vs. Alımlar zaten merkeziyetsiz borsalar aracılığı ile yapılıyor.

Selamlar. Aslında "en fazla sayıda kripto para" sunmasından ziyade güvenilirlik ve çeşitlilik çok daha önemlidir. Binance gibi popüler ve köklü kripto para borsalarının uygulamalarını tercih etmek çok daha sağlıklı olur. Yaşanabilecek problemler karşısında doğrudan muhatap bulabilirsiniz.

Binlerce kripto para birimini listeleyen küçük veya az bilinen uygulamalarda yaşanabilecek problemler için destek almak çoğu zaman mümkün olmaz. Özetle, tanınmış ve güvenilir borsaların uygulamalarını bir arada kullanmanız daha güvenli bir tercih olacaktır. Binance ve Bybit gibi uygulamaları eş zamanlı olarak kullanabilirsiniz. Böylece ilk listelenen yeni kripto para birimlerini Bybit uygulaması üzerinden takip ederken, popüler ve köklü kripto paraları Binance üzerinden izleme imkanı bulursunuz. Hatta Bybit hepsini barındıracak kadar kapsamlı diyebilirim.

Seçim konusunda detaylı analiz ve incelemeler için şu kaynaklara da göz atmanızı öneririm:
İngilizce kaynak: Best Crypto Exchanges and Apps for October 2025
Türkçe kaynak: En İyi Kripto Para Uygulamaları (2025 Testleri ve Tarafsız İnceleme)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…