kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 6 Mayıs 2023 #11 HayatYordu dedi: Vallahi hiç bilmiyorum bu işleri, her şeyde vergi var bunda da vardır diye düşündüm. Genişletmek için tıkla... Türkiye burası takılmayın bu kadar. Olsa dahi vergi gelir, faiz işler sonra daha senin haberin bile olmadan silinir, affedilir gider.
HayatYordu dedi: Vallahi hiç bilmiyorum bu işleri, her şeyde vergi var bunda da vardır diye düşündüm. Genişletmek için tıkla... Türkiye burası takılmayın bu kadar. Olsa dahi vergi gelir, faiz işler sonra daha senin haberin bile olmadan silinir, affedilir gider.
H HayatYordu Hectopat Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 803 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2023 #12 kino dedi: Türkiye burası takılmayın bu kadar. Olsa dahi vergi gelir, faiz işler sonra daha senin haberin bile olmadan silinir, affedilir gider. Genişletmek için tıkla... Boş yere başım ağrımasın yeter.
kino dedi: Türkiye burası takılmayın bu kadar. Olsa dahi vergi gelir, faiz işler sonra daha senin haberin bile olmadan silinir, affedilir gider. Genişletmek için tıkla... Boş yere başım ağrımasın yeter.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 6 Mayıs 2023 #13 HayatYordu dedi: Boş yere başım ağrımasın yeter. Genişletmek için tıkla... Ağrımaz merak etme, ben ilk kriptomu 7-8 sene önce falan aldıysam sen düşün artık.
HayatYordu dedi: Boş yere başım ağrımasın yeter. Genişletmek için tıkla... Ağrımaz merak etme, ben ilk kriptomu 7-8 sene önce falan aldıysam sen düşün artık.
Marla Singer Gigapat Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 8.226 Çözümler 28 6 Mayıs 2023 #14 HayatYordu dedi: Yani şu an vergi verilmiyor ama daha sonra verilecek, doğru mu anladım? Peki 5 6K çeksem bankaya banka sorun çıkartır mı? Genişletmek için tıkla... 5 milyon bile çeksen bir şey olmaz 5-6k kripto için leblebi parası bile değil.
HayatYordu dedi: Yani şu an vergi verilmiyor ama daha sonra verilecek, doğru mu anladım? Peki 5 6K çeksem bankaya banka sorun çıkartır mı? Genişletmek için tıkla... 5 milyon bile çeksen bir şey olmaz 5-6k kripto için leblebi parası bile değil.