sivurant Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 1.996 Çözümler 2 22 Şubat 2021 #11 Bilmiyorsan söyliyim binance veya diğer borsalarda kaldıraçlı işlem yaparken sana riskli olduguna dair bir yazı söyleyip onayını alıyor bu siteler riskli oldugunu derken bir şey yok ben diyince var Güldürme insanı. mehmetickalu dedi: Kumar mı bu? Ayrıca riskli olan bilmeden yatırım yapmak. Genişletmek için tıkla...
Bilmiyorsan söyliyim binance veya diğer borsalarda kaldıraçlı işlem yaparken sana riskli olduguna dair bir yazı söyleyip onayını alıyor bu siteler riskli oldugunu derken bir şey yok ben diyince var Güldürme insanı. mehmetickalu dedi: Kumar mı bu? Ayrıca riskli olan bilmeden yatırım yapmak. Genişletmek için tıkla...
Furkan_Elci Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 594 Makaleler 1 Çözümler 2 22 Şubat 2021 #12 riske atacak kuruş param olmadığı için marjin işlem yapmıyorum
Emre Sakinmaz Megapat Katılım 23 Ocak 2017 Mesajlar 632 Çözümler 2 22 Mart 2021 #13 risk alman lazım ve öğrenmen lazım, bilgisizlikle girilmez. Çok kazanırsın çok kaybedersin