benimişte v2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.869 Çözümler 3 Yer Pythonya 22 Mart 2021 #11 RedSea dedi: Anladım, Papara hesabına direkt gönderim yapabilirsin %1 komisyon ile. Yaklaşık 1 saniyede para hesaba geçiyor Genişletmek için tıkla... Tamam hocam son bir sorum var “ininal kart” da geçiyor mu? Yoksa Papara kullanırım.
RedSea dedi: Anladım, Papara hesabına direkt gönderim yapabilirsin %1 komisyon ile. Yaklaşık 1 saniyede para hesaba geçiyor Genişletmek için tıkla... Tamam hocam son bir sorum var “ininal kart” da geçiyor mu? Yoksa Papara kullanırım.
HACIDANİKİNCİEL Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 2.588 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek genç yazılımcı 22 Mart 2021 #12 benimişte v2 dedi: Tamam hocam son bir sorum var “ininal kart” da geçiyor mu? Yoksa Papara kullanırım. Genişletmek için tıkla... Enpara kullanın komisyon ödemeyin. Yoksa kazandığınız iki kurşuda oraya verirsiniz.
benimişte v2 dedi: Tamam hocam son bir sorum var “ininal kart” da geçiyor mu? Yoksa Papara kullanırım. Genişletmek için tıkla... Enpara kullanın komisyon ödemeyin. Yoksa kazandığınız iki kurşuda oraya verirsiniz.
benimişte v2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.869 Çözümler 3 Yer Pythonya 22 Mart 2021 #13 HACIDANİKİNCİEL dedi: Enpara kullanın komisyon ödemeyin. Yoksa kazandığınız iki kurşuda oraya verirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaş %1 demiş ama?
HACIDANİKİNCİEL dedi: Enpara kullanın komisyon ödemeyin. Yoksa kazandığınız iki kurşuda oraya verirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaş %1 demiş ama?
RealOmer Kilopat Katılım 19 Haziran 2018 Mesajlar 604 Makaleler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci/Otomotiv Mühendisi 22 Mart 2021 #14 benimişte v2 dedi: Hocam arkadaş %1 demiş ama? Genişletmek için tıkla... O Papara zaten sınır var %1 de düşük miktar.
benimişte v2 dedi: Hocam arkadaş %1 demiş ama? Genişletmek için tıkla... O Papara zaten sınır var %1 de düşük miktar.
RedSea Megapat Katılım 1 Mart 2016 Mesajlar 873 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #15 benimişte v2 dedi: Tamam hocam son bir sorum var “ininal kart” da geçiyor mu? Yoksa Papara kullanırım. Genişletmek için tıkla... İninal yok hocam maalesef. HACIDANİKİNCİEL dedi: Enpara kullanın komisyon ödemeyin. Yoksa kazandığınız iki kurşuda oraya verirsiniz. Genişletmek için tıkla... Enpara kullanıyorum hocam, komisyon alıyor.
benimişte v2 dedi: Tamam hocam son bir sorum var “ininal kart” da geçiyor mu? Yoksa Papara kullanırım. Genişletmek için tıkla... İninal yok hocam maalesef. HACIDANİKİNCİEL dedi: Enpara kullanın komisyon ödemeyin. Yoksa kazandığınız iki kurşuda oraya verirsiniz. Genişletmek için tıkla... Enpara kullanıyorum hocam, komisyon alıyor.
HACIDANİKİNCİEL Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 2.588 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek genç yazılımcı 22 Mart 2021 #16 RedSea dedi: Enpara kullanıyorum hocam, komisyon alıyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl alıyor? Binance TR de işlem yapıyorsunuz değil mi? Ay içerisinde belli sayıda EFT sınırı var sürekli yatır çek yapmazsanız almaz.
RedSea dedi: Enpara kullanıyorum hocam, komisyon alıyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl alıyor? Binance TR de işlem yapıyorsunuz değil mi? Ay içerisinde belli sayıda EFT sınırı var sürekli yatır çek yapmazsanız almaz.
benimişte v2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.869 Çözümler 3 Yer Pythonya 22 Mart 2021 #17 Hocam çok karıştı, ben Papara kullanacağım o zaman. Yani Binance’den Papara’ya aktaracağım.
RedSea Megapat Katılım 1 Mart 2016 Mesajlar 873 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #18 HACIDANİKİNCİEL dedi: Nasıl alıyor? Binance TR de işlem yapıyorsunuz değil mi? Ay içerisinde belli sayıda EFT sınırı var sürekli yatır çek yapmazsanız almaz. Genişletmek için tıkla... Binance global hocam. BinanceTR daha tam oturmadı maalesef. benimişte v2 dedi: Hocam çok karıştı, ben Papara kullanacağım o zaman. Yani Binance’den Papara’ya aktaracağım. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaşın dediği BinanceTR, benim dediğim Binance Global. Bana sorarsanız global daha iyidir. Fazla coin cüzdanı desteği vardır.
HACIDANİKİNCİEL dedi: Nasıl alıyor? Binance TR de işlem yapıyorsunuz değil mi? Ay içerisinde belli sayıda EFT sınırı var sürekli yatır çek yapmazsanız almaz. Genişletmek için tıkla... Binance global hocam. BinanceTR daha tam oturmadı maalesef. benimişte v2 dedi: Hocam çok karıştı, ben Papara kullanacağım o zaman. Yani Binance’den Papara’ya aktaracağım. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaşın dediği BinanceTR, benim dediğim Binance Global. Bana sorarsanız global daha iyidir. Fazla coin cüzdanı desteği vardır.
yyildirayy Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ocak 2013 Mesajlar 2.600 Çözümler 7 Yer İstanbul/Silivri Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #19 benimişte v2 dedi: Hocam çok karıştı, ben Papara kullanacağım o zaman. Yani Binance’den Papara’ya aktaracağım. Genişletmek için tıkla... Papara iyidir. Bir tane de Balck Kard alırsın, ayda 500 TL'ye kadar ücretsiz ATM'lerden çekim yapabilirsin.
benimişte v2 dedi: Hocam çok karıştı, ben Papara kullanacağım o zaman. Yani Binance’den Papara’ya aktaracağım. Genişletmek için tıkla... Papara iyidir. Bir tane de Balck Kard alırsın, ayda 500 TL'ye kadar ücretsiz ATM'lerden çekim yapabilirsin.
HACIDANİKİNCİEL Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 2.588 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek genç yazılımcı 22 Mart 2021 #20 RedSea dedi: Hocam arkadaşın dediği BinanceTR, benim dediğim binance global. Bana sorarsanız global daha iyidir. Fazla coin cüzdanı desteği vardır. Genişletmek için tıkla... Binance TR'ye EFT ile ücresiz ( Enpara'dan ) para yatırıp busd alıp onu yine ücretsiz şekilde binance globale transfer ediyorum ( zaten binance TR genelde bunun için kullanılıyor ) sonra busd işlem çiftinden alım satım yapıyorum.
RedSea dedi: Hocam arkadaşın dediği BinanceTR, benim dediğim binance global. Bana sorarsanız global daha iyidir. Fazla coin cüzdanı desteği vardır. Genişletmek için tıkla... Binance TR'ye EFT ile ücresiz ( Enpara'dan ) para yatırıp busd alıp onu yine ücretsiz şekilde binance globale transfer ediyorum ( zaten binance TR genelde bunun için kullanılıyor ) sonra busd işlem çiftinden alım satım yapıyorum.