muratdal Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 33 6 Mayıs 2021 #1 Kripto para işlerine başlamak istiyorum. Son zamanlarda yaşanan Thodex olayları nedeniyle biraz endişeliyim. Hangi site üzerinden al sat yapabilirim?
Kripto para işlerine başlamak istiyorum. Son zamanlarda yaşanan Thodex olayları nedeniyle biraz endişeliyim. Hangi site üzerinden al sat yapabilirim?
atlasmetee Decapat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2021 #2 Binance.
ThePro Kilopat Katılım 29 Ağustos 2019 Mesajlar 371 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2021 #3 Kesinlikle Binance.
ketofilen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2019 Mesajlar 1.404 Çözümler 21 Yer Kaer Morhen 6 Mayıs 2021 #4 Binance
TheLastTereyagi Centipat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 896 Çözümler 4 6 Mayıs 2021 #5 muratdal dedi: Kripto para işlerine başlamak istiyorum. Son zamanlarda yaşanan Thodex olayları nedeniyle biraz endişeliyim. Hangi site üzerinden al sat yapabilirim? Genişletmek için tıkla... BTCTurk, Paribu ve Binance iyi.
muratdal dedi: Kripto para işlerine başlamak istiyorum. Son zamanlarda yaşanan Thodex olayları nedeniyle biraz endişeliyim. Hangi site üzerinden al sat yapabilirim? Genişletmek için tıkla... BTCTurk, Paribu ve Binance iyi.
Je m en fiche Kilopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 3.393 Makaleler 1 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2021 #6 muratdal dedi: Kripto para işlerine başlamak istiyorum. Son zamanlarda yaşanan Thodex olayları nedeniyle biraz endişeliyim. Hangi site üzerinden al sat yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Binance kullan. Türk'e güven olur mu sakın o tarz hatalara düşüp Türk borsası kullanmayın herkes çakal bizim millette
muratdal dedi: Kripto para işlerine başlamak istiyorum. Son zamanlarda yaşanan Thodex olayları nedeniyle biraz endişeliyim. Hangi site üzerinden al sat yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Binance kullan. Türk'e güven olur mu sakın o tarz hatalara düşüp Türk borsası kullanmayın herkes çakal bizim millette
atlasmetee Decapat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2021 #7 TheLastTereyagi dedi: BtcTurk, paribu ve Binance iyi. Genişletmek için tıkla... İlk ikisinden uzak dur dostum Binance'den şaşma.
TheLastTereyagi dedi: BtcTurk, paribu ve Binance iyi. Genişletmek için tıkla... İlk ikisinden uzak dur dostum Binance'den şaşma.
Pirateinthesky Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 2.967 Makaleler 1 Çözümler 10 6 Mayıs 2021 #8 Binance güzeldir. Shitcoinler için Gate.io var. Kullanımı kafa karıştırıcı.