Kripto para kartları nasıl işliyor?

ahmetSTFU

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 7 7800X3D / GIGABYTE 9070XT / Patriot Viper Venom 32GB RAM 6000MHz / ASUS PRIME B650M-R / Bitfenix MH100 Black 750W 80+ Bronze
Kripto para kartları örneğin "Kast" bu kartlar nasıl işliyor? Sadece Apple Pay'de mi işimize yarıyor, yoksa internet alışverişlerinde de kullanılıyor mu? Eğer kullanılıyorsa iadelerde falan sıkıntı çıkarır mı? Ayrıca bu kartların hukuken bir yasağı var mı? Paramın çoğunluğunu USDT olarak borsada tutuyorum; bankalardaki makas aralığı yüzünden dolar olarak bankada tutmuyorum. Böyle her yerde kullanılabiliyorsa büyük rahatlık olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kripto para kartları örneğin "kast" bu kartlar nasıl işliyor? Sadece Apple Pay'de mi işimize yarıyor, yoksa internet alışverişlerinde de kullanılıyor mu? Eğer kullanılıyorsa iadelerde falan sıkıntı çıkarır mı? Ayrıca bu kartların hukuken bir yasağı var mı? Paramın çoğunluğunu USDT olarak borsada tutuyorum; bankalardaki makas aralığı yüzünden dolar olarak bankada tutmuyorum. Böyle her yerde kullanılabiliyorsa büyük rahatlık olur.

Kast vs gibi kartları kullandım, bu kartlar her yerde geçerli. Kastın fiziksel kartı da normal banka gibi geçerli ama fiziksel kripto kartları yasal olarak yasak. Kast'ı Fee'den dolayı ve kart ücretinden dolayı önermiyorum, paranı da borsada tuttuğunu söyleyen biri olduğunu düşünürsek bybit Global'e paranı atarak bybit Card kullanabilirsin. Aktif olarak onu kullanıyorum, Papara gibi sanal kart ve her yerde geçerli. Herhangi bir iade yaşarsan anında USDT olarak iade ediliyor ve günlük 3 aylık ise 16 adet sanal kart açma limitin var ve bunlar her ay yenileniyor. Her ödemede %2 fee alıyor ama cashback sistemi ile aldığı bu %'lik fee genelde anlamsız oluyor. Onun dışında herhangi bir ücreti yok.

Herhangi bir iade yaşarsan anında USDT olarak iade ediliyor
Bu hepsinde geçerlidir değil mi? Kast kullanmayı düşünmüyorum en bilindik o olduğu için onu belirttim. Redotpay düşünüyorum şuan çoğu kişi onu kullanıyormuş.

Bu hepsinde geçerlidir değil mi? Kast kullanmayı düşünmüyorum en bilindik o olduğu için onu belirttim. Redotpay düşünüyorum şuan çoğu kişi onu kullanıyormuş.
Diğerleri hakkında bir fikrim yok, sadece Bybit kullandım ama onların da üç aşağı beş yukarı öyle olması gerek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı