ftftc_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Şubat 2018 Mesajlar 2.851 Makaleler 3 Çözümler 10 4 Temmuz 2025 #1 Kripto para ödeme uygulaması olarak RedotPay kullanıyordum. Reddedilen işlemlerden $0.5 kesiyorlarmış. Şimdi yeni bir kripto para ile ödeme yapabileceğim sanal kart oluşturabileceğim uygulama arıyorum.
Kripto para ödeme uygulaması olarak RedotPay kullanıyordum. Reddedilen işlemlerden $0.5 kesiyorlarmış. Şimdi yeni bir kripto para ile ödeme yapabileceğim sanal kart oluşturabileceğim uygulama arıyorum.
bvtushka Hectopat Katılım 3 Mart 2022 Mesajlar 1.152 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Republic of Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2025 #2 Hocam bir ara kripto ödemeler için çoğu sitede Cryptomus vardı ona bir bakar mısınız? Ek olarak Binance Pay.
Hocam bir ara kripto ödemeler için çoğu sitede Cryptomus vardı ona bir bakar mısınız? Ek olarak Binance Pay.
ftftc_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Şubat 2018 Mesajlar 2.851 Makaleler 3 Çözümler 10 4 Temmuz 2025 #3 bvtushka dedi: Hocam bir ara kripto ödemeler için çoğu sitede Cryptomus vardı ona bir bakar mısınız? Ek olarak Binance Pay. Genişletmek için tıkla... Cryptomus a bir bakayım
bvtushka dedi: Hocam bir ara kripto ödemeler için çoğu sitede Cryptomus vardı ona bir bakar mısınız? Ek olarak Binance Pay. Genişletmek için tıkla... Cryptomus a bir bakayım