Uncl3Drew Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 907 Çözümler 2 2 Haziran 2021 #1 Yeni çıkan kripto paraları ilk alanlardan olmak istiyorum. Ancak yeni çıkan çoğu kripto Binance'a gelmiyor. Bunun için site önerir misiniz?
Yeni çıkan kripto paraları ilk alanlardan olmak istiyorum. Ancak yeni çıkan çoğu kripto Binance'a gelmiyor. Bunun için site önerir misiniz?
shush Kilopat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 15 Ağustos 2019 Mesajlar 2.295 Çözümler 13 2 Haziran 2021 #2 Genelde Gate.io önerilir. Dünyanın en büyük borsalarındandır.
Uncl3Drew Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 907 Çözümler 2 2 Haziran 2021 #3 shush dedi: Genelde Gate.io önerilir. Dünyanın en büyük borsalarındandır. Genişletmek için tıkla... Hocam mesela bunu nereden alabilirim?: Enviro (ENVIRO) Fiyatı, Grafikler, Piyasa Değeri | CoinMarketCap
shush dedi: Genelde Gate.io önerilir. Dünyanın en büyük borsalarındandır. Genişletmek için tıkla... Hocam mesela bunu nereden alabilirim?: Enviro (ENVIRO) Fiyatı, Grafikler, Piyasa Değeri | CoinMarketCap
eth Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.365 Makaleler 2 Çözümler 9 2 Haziran 2021 #4 Ben PancakeSwap öneriyorum.
shush Kilopat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 15 Ağustos 2019 Mesajlar 2.295 Çözümler 13 2 Haziran 2021 #5 Uncl3Drew dedi: Hocam mesela bunu nereden alabilirim?: Enviro (ENVIRO) Fiyatı, Grafikler, Piyasa Değeri | CoinMarketCap Genişletmek için tıkla... Bu çok yeni bir token sanırım. Bilemiyorum nerede satıldığını.
Uncl3Drew dedi: Hocam mesela bunu nereden alabilirim?: Enviro (ENVIRO) Fiyatı, Grafikler, Piyasa Değeri | CoinMarketCap Genişletmek için tıkla... Bu çok yeni bir token sanırım. Bilemiyorum nerede satıldığını.
eth Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.365 Makaleler 2 Çözümler 9 2 Haziran 2021 #6 Uncl3Drew dedi: Hocam mesela bunu nereden alabilirim?: Enviro (ENVIRO) Fiyatı, Grafikler, Piyasa Değeri | CoinMarketCap Genişletmek için tıkla... Bu PancakeSwap'te varmş zaten. PancakeSwap öğrenip ordan alabilirsin.
Uncl3Drew dedi: Hocam mesela bunu nereden alabilirim?: Enviro (ENVIRO) Fiyatı, Grafikler, Piyasa Değeri | CoinMarketCap Genişletmek için tıkla... Bu PancakeSwap'te varmş zaten. PancakeSwap öğrenip ordan alabilirsin.
TheJovenshire Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 1.619 Makaleler 3 Çözümler 3 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Temmuz 2021 #7 Paribuyu önerebilirim Türk borsalar arasında birinci sıradalar kendileri.Bazı sıkıntılar çıkabiliyor aralıklarla güvenli buluyorum açıkcası para transferi falan gerçekten hızlı bazen yükselişlerde işlemleri durduruyorlar tek sorun bu.
Paribuyu önerebilirim Türk borsalar arasında birinci sıradalar kendileri.Bazı sıkıntılar çıkabiliyor aralıklarla güvenli buluyorum açıkcası para transferi falan gerçekten hızlı bazen yükselişlerde işlemleri durduruyorlar tek sorun bu.