Kripto para sitesinde mining olabilir mi?

xmtech

Hectopat
Kripto borsasını takip etmek amaçlı alım satım yapan sitelere girdim ve 4 adet sekme açtıktan sonra fan sesi artmaya başladı. görev yöneticisine baktığım zaman RAM kullanımım bayağı artmıştı, arka planda çalışan başka uygulama yoktu. O sekmeleri kapatıp Reddit, YouTube, sahibinden ve Facebook sitelerini açtım. RAM kullanımım ortalama bir seviyedeydi, bu borsa sitesi mining mi yapıyor acaba?

Ekran görüntüsü 2020-12-06 163034.png Borsada kullanılan Ram

Ekran görüntüsü 2020-12-06 164519.png Normal sitelerde kullanılan Ram miktarı.

Gereğinden fazla GPU kullanıyor. Mining mi yapıyor bilinmez ancak bana pek güvenilir gelmedi. İllegal yayın yapan sitelerde de bu durum sıklıkla görülüyor. Genelde GPU kullanımını arttırarak GPU üzerinden mining yapabiliyorlar.

Gereğinden fazla GPU kullanıyor. Mining mi yapıyor bilinmez ancak bana pek güvenilir gelmedi. İllegal yayın yapan sitelerde de bu durum sıklıkla görülüyor. Genelde GPU kullanımını arttırarak GPU üzerinden mining yapabiliyorlar.

Bence kesinlikle bu tersliğin içinde bir iş var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı