TheYOLA Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2015 Mesajlar 1.826 Makaleler 2 Çözümler 13 5 Nisan 2021 #1 Masaüstü ve mobil için olan bir uygulama olursa güzel olur. Kullandığınız portföy takip programlarınızdan bahsedebilirsiniz. Şu an CoinMarketCap kullanıyorum. Önerilere açığım.
Masaüstü ve mobil için olan bir uygulama olursa güzel olur. Kullandığınız portföy takip programlarınızdan bahsedebilirsiniz. Şu an CoinMarketCap kullanıyorum. Önerilere açığım.
EnverCalis Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.310 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2021 #4 Coinmarketcap da iyidir. İnvesting önerilmiş bakabilirsiniz.
T tavukekmek Kilopat Katılım 10 Nisan 2016 Mesajlar 406 Çözümler 3 5 Nisan 2021 #5 Ben de Coinmarketcap kullanıyordum, şimdi Investing yorumlarını görünce deneyeyim dedim ve fiyatların daha tutarlı gözüktüğünü farkettim.
Ben de Coinmarketcap kullanıyordum, şimdi Investing yorumlarını görünce deneyeyim dedim ve fiyatların daha tutarlı gözüktüğünü farkettim.