Kriptolara vergi gelir mi?

Vergi gelecek diye bir haber görmüştüm, konunun doğruluğu hakkında bir bilgim yok.

Borsalar üzerinden vergilendirme yapılabilir. Öbür türlü mümkün değil zaten kripto paraların olayı bu fakat itibari paraya ihtiyacınız olduğu için illaki bankaya çekmeniz gerekecek, e haliyle gene vergilendirileceğiz.

Anladım arkadaşlar. Zaten bende Binance'ye sadece yatırıyorum yani çekmiyorum herhangi bir vergi vermeyeceğim yani mükemmel mükemmel.

Gelir gibi. Gelsin hatta. Ama işte paralar bize değil, "o" kişiye gittiği için çok bir anlamı olmuyor.

Ekran kartını alabilmeniz için değil vergi tonlarca kalkındırma projesi lazım ülkeye.
Miner'lar rahat bırakmıyor kartları. Ayrıca bu ülkenin başında 3-4 sene önce de aynı hükümet vardı ve kart alabiliyorduk. Bu pandemi ve mining furyası yüzünden alamıyoruz. Şu an dünya genelinde kart kıtlığı ve üretim darboğazı var.

Verdiğim vergilerin nereye gittiğini görüyoruz. Arabasında "pudra şekeri" çekenlere mi gidiyor artık yoksa dev gibi sarayların günlük harcamasına mı gidiyor bilemem de vergi vermekten oldukça kaçınacağım kripto işlerinde .

Anladım arkadaşlar. Zaten ben de Binance'ye yatırıyorum sadece. Yani çekmiyorum. Herhangi bir vergi vermeyeceğim yani, mükemmel.
Binance üzerinden mi harcayacaksınız ihtiyacınız olduğunda? Ya da oraya yatırırken bu ülkenin bir bankasını kullanmıyor musunuz? Gerekirse gönderirken ve çekerken vergi alınabilir. Süper olan bir yanı yok. Hiçbir değer karşılıksız olmadığı gibi, izi sürülemez de değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…