Hilelere güvenmeyin.Merhaba geçenlerde Roblox ile ilgili bir video gördüm. Animasyon hilesi yapıyor bende gördüm ve hoşuma gitti denemek istiyorum. Google'a yazınca krnl diye bir expolit buldum sizce güvenmeli miyim?
Hileler ve hile hizmeti sağlayan yazılımlar 3. parti yazılım olarak geçiyor hiçbir hile programına güvenmeyin.Genelde sorunsuz gözüküp çok masum duruyor bir çoğu ama içten içe windows dosyalarının içine çoktan sızıyor bile.Merhaba geçenlerde Roblox ile ilgili bir video gördüm. Animasyon hilesi yapıyor bende gördüm ve hoşuma gitti denemek istiyorum. Google'a yazınca krnl diye bir expolit buldum sizce güvenmeli miyim?
Hile evet güvenli fakat Youtube'daki bazı clickbait videolara kanmayın çünkü İndirme linkine tıkladığınızda "7-Zip Downloader" yazar. Böyle yazıyorsa hemen kapatın yoksa indirdiğinizde Adware bulaşır bilgisayarınıza ve KRNL indirmez. WeAreDevs'ten kurabilirsin veya krnl.ca sitesinden kurabilirsin. Ama tavsiyem yinede hile açmamanız.Merhaba geçenlerde Roblox ile ilgili bir video gördüm. Animasyon hilesi yapıyor bende gördüm ve hoşuma gitti denemek istiyorum. Google'a yazınca krnl diye bir expolit buldum sizce güvenmeli miyim?
krnl.ca bu sitesi orjinal ve 2 yıldır kullanıyorum bir sıkıntısı yok robloxun bedava olarak eniyi hilesidir.Merhaba geçenlerde Roblox ile ilgili bir video gördüm. Animasyon hilesi yapıyor bende gördüm ve hoşuma gitti denemek istiyorum. Google'a yazınca krnl diye bir expolit buldum sizce güvenmeli miyim?
Merhaba geçenlerde Roblox ile ilgili bir video gördüm. Animasyon hilesi yapıyor bende gördüm ve hoşuma gitti denemek istiyorum. Google'a yazınca krnl diye bir expolit buldum sizce güvenmeli miyim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.